Veldig sliten

 • Skrevet 15.10.2013
 • Klokken 21:39

Hei! 
Har vært så slite i det siste, værtfall de siste dagene. Sover om dagen og får ikke sove før sent om natten, klarte ikke stå opp igår feks så var ikke på skolen. Er så trøtt om dagen at jeg bare sovner og det ødelegger alt for meg. I morgen er jeg opptatt hele dagen, så rekker ikke sove, så håper det hjelper. Håper bare jeg overlever, har gym og en kamp i morgen. Gleder meg veldig til kampen, elsker å spille kamper. Husk å kommenter innlegget under om du vil bli linket! Skal prøve å få til å lage det innlegget på torsdag! Vet ikke om jeg får blogget så mye, resten av uken. Skjer noe hver dag nå! Men gleder meg VELDIG til helgen, skal prøve å få oppdatert!

> Håper dere har hatt en fin start på uken!
 


kommentarer: 1Vil du bli linket?

 • Skrevet 10.10.2013
 • Klokken 22:00


Tenkte å kjøre en linkrunde der jeg legger ut 3 blogger jeg synes er bra! Så bare kommenter under, så legger jeg ut om et par dager!

Vil du bli linket? 


kommentarer: 7tierd girl

 • Skrevet 10.10.2013
 • Klokken 20:08

Heia bloggen!
Har vært ganske lat på å oppdatere i det siste, har ikke skjedd noe super spesielt å fortelle om. Er også ganske sliten etter skoledagene, sluttet ikke før 15.50 og var hjemme rundt 16.30 idag, eneste jeg gjorde var å kaste i meg mat (alle hadde med for lite mat og sultet i hjel siste timen). Etterfulgt av at jeg sovnet, og våknet for en time siden. Jeg må bli flinkere til å være selvstendig når det gjelder trening, er alt for dårlig. Har et engelsk essay jeg skal levere i morgen midnatt og jeg aner ikke hvordan jeg skal starte, men tenker å starte nå snart. Er så sint på meg selv for at jeg sovnet, skjønner ikke at jeg er så sliten som jeg er! Har fått litt bedre døgnrytme nå i det siste og har spist frokost 3 dager på rad (en god start), men aner ikke hvorfor jeg er så trøtt og mye mer sulten. Merkelig.

> Jeg og Mariela møtte søte Connie og Nawal i byen for noen dager siden. Vi ble med på en videoblogg på bloggen til Nawal, check it out!

Hvordan har dere det?


kommentarer: 0Hausmania

 • Skrevet 07.10.2013
 • Klokken 16:37
(Alle bildene er fotografert og redigert av meg.)

Hva synes du?


kommentarer: 4My usual everyday makeup

 • Skrevet 02.10.2013
 • Klokken 19:00

Hola!
Tenkte å vise dere sminken jeg bruker i og med jeg fikk noen spørsmål om det! Jeg bruker faktisk ikke sminke hver eneste dag, går mer uten enn med for å være ærlig. Bruker heller ikke all sminken på en gang, som er sjeldent jeg bruker øyenskyggen! Men resten er som regel det jeg bruker når jeg først velger å sminke meg!

1.  Maybelline new york - the roket volum express. ELSKER den mascaraen! Jeg som har lange øyevipper fra før får skikkelig bra effekt med denne! Jeg bruker også Masterpiece max fra max factor men bruker den nesten aldri lenger! Rocket har helt klart blitt min favoritt.
2. Solpudder The Bodyshop. (01 golden bronze). Det solpudderet her er virkelig bare glitter, så bruker det bare på kinnbena for å fremheve litt!
3. Sminkekost fra Makeupmekka. Bruker den til å ta på "pudder foundation" og til kinnbeina.
4. bareMinerals. (Medium beige) Det er en utrolig god foundation! Den dekker det som trengs mens den ser mer naturlig ut! Liker den veldig godt, eneste ulempen er at den er VELDIG sølete av seg.
5. Naked 2 - Urban decay. Elsker denne øyenskygge paletten! Fargene er så classy og enkle! 
6. Sminkekost fra Makeupmekka.
Brukes til isadora solpudderet.
7. Isadora bronzing powder.
(Terracotta tan 41) Har brukt dette solpudderet så lenge jeg kan huske, tror jeg har knust 2-3 stykker av det. Men liker det virkelig!
8. Eyeliner fra maybeline.
Tar det på innsiden av øyet holdte jeg på å si. Men dere forstår sikkert!
9. Isadora fine liner eye stylo.
(01 carbon black) Denne er helt grei! Føler den blir fort tørr når den er uten for korken og skal påføres, men klarer det alltid til slutt etter en stund!
10. Concealer fra L'oreal paris.
(Natrual beige) Concealer er greit å ha hvis man har en kvise eller er veldig trøtt!
11. Leppestift Mac.
(Chatter box) Elsker fargen! Den er så sykt søt! Pleier ikke ta på mye, for den er veldig sterk. + Pleier å ta et lag eos under, det blir mye finere!


Hva slags sminke bruker du? 


kommentarer: 6pancakes to breakfast

 • Skrevet 02.10.2013
 • Klokken 13:48

God morgen! 
Det er så utrolig deilig med ferie, kan sove så lenge jeg vil uten å tenke på lekser eller skolen. Trente virkelig denne ferien, jeg har bare slappet av så og si, kjempedeilig altså! Sitter i kosegensern min og joggebukse og hører på fin musikk, mormor er her en tur nå! Har ikke store planer for dagen, blir vell bare trening. Lagde meg amerikanse pannekaker med lys sirrup på og en kopp te til frokost. Det kaller jeg en perfekt start på dagen og en fin dag i ferien! Pannekaker er faktisk det jeg er best på å lage av mat, burde kanskje bli flinkere til å lage ordentlig middag osv. Hehe! Ha en fin dag alle sammen! Kommer et innlegg i kveld om hva slags sminke jeg brukerk!

> Hva spiste du til frokost?


kommentarer: 2Ukens spørsmål #1

 • Skrevet 02.10.2013
 • Klokken 00:05

Hei! Vært ganske lat med å blogge de siste dagene, har tatt livet ganske med ro og ikke noe serlig har skjedd. Har bare trent og sett på masse serier osv! Meget spennende. Men nå tenkte jeg å svare på spøsmålene jeg har fått av dere! 

Hva er det som inspirerer deg og din klesstil?
- Jeg tar veldig mye inspirasjon fra tumblr, we<3it og andre bloggere som jeg leser. Tenker egentlig ikke så mye på klesstilen min, tar på meg noe jeg synes ser fint ut og føler meg komfertabel i!

Hvordan går livet? Har du det bra? 
Det går litt opp og ned til tider, har dager der jeg er veldig sliten, lei, irritert og er nede, men som regel så går alt veldig bra!  Jeg har det veldig bra! Innebandy går bra så langt, skolen, har tatt kontakt med faren min, venner osv! Tusentakk som spørr!

Syns du blogg er litt kleint?
HAHA! Litt kanskje, eller ikke det å blogge sånn generelt, liker å ta bilder og skrive, men om folk rundt meg nevner det forran meg da synes jeg det blir litt kleint. Enkelte ting som blogg og twitter skal man ikke nevne forran enkelt personen mener jeg da!

Hvor handler du klær? Favoritt butikker?
Det går for det meste i bikbok egentlig når jeg tenker meg om. Også litt på carlings, gina tricot osv! Har ingen favoritt egentlig, synes bikbok har blitt så kjedelig men finner som regel 1 eller 2 ting jeg liker. 

Hvordan sminke bruker du?
Kan lage et eget innlegg om det! :-)

Hvor lenge har du holdt på med Innebandy? Posisjon? Skal dere på gothia?
Jeg har drevet med innebandy siden oktober 2008, så 5 år nå, går inn i mitt 6 år! Trives virkelig med sporten. Jeg spiller noe som kalles center (midtbane) og har alltid spilt center. Og ja, vi skal til Gothia i år tipper jeg!


Hva skal du nå etter 2 vg?
Etter vg2, skal jeg gå vg3 på media. Tenker å få studiekompetanse og skal så klart gå siste året på Bjerke om jeg kommer inn igjen! Triver utrolig godt der. Skal også være russ, hehe. Men etter det så aner jeg faktisk ikke hva jeg skal eller vil bli! Vurderer fysoterapaut eller politi. 

Fornøyd med klassen din? Første inntrykket av klassen?
Jeg er veldig fornøyd, vi er nesten den samme gjengen som i fjord og de "nye" glir rett inn i klassen! Førsteintrykket var at vi var litt grupert først med de "nye" og "gamle" men nå etter over en mnd på skolen så har vi blitt mer vandt til hverandre hele gjengen!

Retter du håret eller har du helt naturlig rett hår?
Jeg retter det! Hvis jeg ikke retter det ser jeg ut som en puddel, og det er ikke tull!

Genseren du har på deg i headeren, hvor er den fra?
Den er fra Urban, vet ikke om de har den lenger, kjøpte den på 50%. Har den også i blå!


Hvordan interesser har du?
Går vell for det meste i innebandy faktisk! Kanskje litt serienerd også, hehe!

Hvor ser du deg selv om ti år?
Jeg aner virkelig ikke.. Helt ærlig så synes jeg fremtiden er skummel å tenke på! Håper jo at jeg er gift, har fått et barn, tjener bra med penger og at mannen min gjør meg lykkelig (?).

Hvor ofte trener du?
Har 2 innebandytreninger i uken + kamper i helgene. Prøver å trene på elixia ved siden av, men jeg er sykt lat.

Beskriv deg selv.
Lat, overfølsom, smiler mye, irriterende, snakker for mye, kan være snill og godhjertet.

Hva liker du mest med deg selv?
Hmm, den er litt vanskelig! Men kanskje øynene mine eller øyevippene, er det jeg får mest komplimanger for!


"Bestevennene" dine i klassen?
Bestevenner.. Hmm, de to nærmeste i klassen som jeg snakker med daglig og kan fortelle problemene mine til er vell Mariela og Leo!

Pleier du å spille sims?
HAHAHAHA nei? Okei da. 

Topp 3 kjekkeste i 3 klasse på Bjerke?
Haha? Eh, kan veldig få navn + har egentlig aldri tatt meg tid til å se på gutta jeg går på skole med faktisk! Flere som ser bra ut da :-)

Syntes du at du selv er et bra forbilde?
Njæ.. Tenker egentlig aldri på det å være et godt forbilde egentlig. Føler ikke at noen ser opp til meg akkurat og da har det vell ikke så mye å si? Oppfører meg jo rundt de som er mindre enn meg i familien osv. Vet egentlig ikke jeg.

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg liker det, har drevet med det i 4 år kanskje. Men jeg er så av og på hele tiden. Savner de periodene jeg var veldig flink til å ta bilder faktisk. Er også godt noen ganger å få ut følelser og tanker.

Snuser / røyker du?
Jeg har prøvd snus men gjør det ikke fast, og jeg har aldri røyket.

Lyver du mye til foreldrene dine?
Nettopp fått kontakt med faren min, så nei. Men til mamma, ja om små ting. De fleste ungdommer har vell ting de ikke vil fortelle foreldrene sine + moren min kan være veldig masete og jeg orker ikke alle spørsmålene hun kan komme med til tider, så da lar jeg heller ting bli utenfor det vi snakker om eller det hun spør om. Men jeg elsker moren min utrolig høyt så klart altså!

Kan du svare på spørsmålene på video?
Nei.. Om jeg finner gamle videoer av meg selv nå som jeg ikke får sletta så sitter jeg og angrer på at jeg lagde de. Trenger ikke flere sånne videoer!

Hva slags humor har du?
En ganske dårlig en faktisk..


Spørr om noe til neste gang! Noe du lurer på?
 


kommentarer: 4RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits