Drep meg...

 • Skrevet 16.10.2012
 • Klokken 21:44

Hei!
Har sovet i hele dag helt siden jeg kom hjem ifra skolen (ca 3 til halv 7). Føler meg skikkelig ødelagt nå, og i tillegg  må jeg pugge til en naturfagsprøve vi skal ha på torsdag. Jeg dør innvending bare av å lese kriteriene, livet skal ikke være lett nei. Vi må kunne SYKT mye, ønsker hun kunne delt opp prøven. Jeg gjør så og si alt annet enn jeg skal, jeg spiser, ser på tv, er på facebook og alt annet.. FML..

Savner å blogge!


kommentarer: 5For en helg!

 • Skrevet 07.10.2012
 • Klokken 19:54

Fredag: 
Da overnattet jeg hos en venn, det var kjempe koselig, sovnet aldri.
Lørdag:
Sov over hos Marte, vi dro først på bislett for å spise med Tobbe og Michael. Skjønner ikke hvorfor bislett kebab smaker så utrolig godt. Hos marte slappet vi for det meste av, hørte på høy musikk, spiste godteri og snakket og lo om forskjellige ting. Super koselig.
Søndag:
Idag har jeg bare sovet, er så utrolig sliten etter helga, herregud. Haha. Snakkes!

<3
Hva har dere gjort i helga?


kommentarer: 3Sweeden

 • Skrevet 04.10.2012
 • Klokken 16:24

Hei på dere!
Jeg overlevde båten til Sverige igår, ble bare litt kvalm når det gikk for mye opp og ned, men så lenge jeg satt i ro og ikke gikk rundt så funka det. Kjøpte en del godteri og MASSE tyggis. Kjøpte 50 pakker med extra tyggis, haha. Er så avhening av tyggis, og spiser opp alle andre sin på skolen (værtfall Kevin sin). 
Skal snart spise god middag med mamman min og bare slappe av resten av kvelden, er fortsatt sliten etter igår. Har alt sett to filmer. Never say never med Justin Bieber og The Vow (med Channing). Søte filmer, tror jeg skal se en til litt senere i kveld om jeg orker. 

> Småkvalm (trodde der og da jeg ikke kom til å overleve), bare se på det drittværet..


> Jeg lurer virkelig på når jeg skal starte å bli sunn.... 

Har noen filmtips til meg?


kommentarer: 6En overskrift

 • Skrevet 02.10.2012
 • Klokken 10:51

God morgen!
Har nettopp spist armeriddere  til frokost, var faktisk kjempe godt, ble bare litt for kvalm. Og nå ligger jeg egentlig bare å slapper av med musikk, elsker det nye albumet til Karpe Diem. Helt fantastisk! Aner egentlig ikke hva jeg skal idag, vet jeg måtte hjelpe mamma med noen greier i løpet av dagen, men ellers er jeg usikker. 

I morgen tror jeg at jeg tar meg en bloggfri, skal til Sverige med mami og da blir vi borte så og si hele dagen. Kommer til å dø på båten, det gjorde jeg sist. Var ikke langt ifra at jeg kastet opp, og jeg har helt angst for sånt. Så krysser fingrene på at jeg overlever!

Planer for uken?


kommentarer: 24#LYKKE

 • Skrevet 01.10.2012
 • Klokken 14:35

Image and video hosting by TinyPic
Heeeei! 
Dere aner ikke hvor utrolig glad jeg er nå! Jeg skjekket lanekassen.no for å se om det muligens stod noe når jeg skulle få stipend (måtte søke på nytt siden jeg bytta skole og da tar det drit lang tid før jeg får stipendet mitt) og gjett hvor mye jeg får i startstipend!? Jeg får 7246,-!!!! Nå er jeg litt glad for at det var forsnika i og med at jeg får mere nå. Har jo klart meg helt fint frem til nå liksom. Shopping skal skje nå sier jeg bare. #Richbitch etter høstferien, wihu. Men nok om det.

Idag skal jeg møte Marte S. på senteret før vi stikker på trening, det blir sikkert koselig i og med at vi ikke har vært ordentlig sammen på en god stund. Er litt glad i har treninger i høstferien også. Neste seriekamp er faktisk bare om 13 dager, haha, kjenner at hver gang vi har kamper så er det et sånn lite høydepunkt i livet mitt. Aner ikke hvorfor, men jaja koselig!  

Idag morres våknet jeg 06.05 av at jeg hadde glemt å skru av alarmen denne uka, så jeg var på vei til å stå opp og dra på skolen jeg. Skjønte ingen verdens ting, men etter noen minutter skjønte jeg: Åååja, vi har høstferie, jeg kan sove mer. Haha, skikkelig mindfuck, husker det så vidt, jeg husker ikke engang at jeg tweeta om det, men det står på twitter.. Mindfuck!

Men ha en fin dag alle sammen, vi snakkes!
Hva skal du idag? 


kommentarer: 4just girly wishes

 • Skrevet 01.10.2012
 • Klokken 11:25
<3
Enig eller uenig?


kommentarer: 2RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits