Ukens spørsmål

 • Skrevet 28.09.2013
 • Klokken 21:00

Hola amigos! 
Jeg tenkte at jeg også kunne ha sånn "ukens spørsmål" som også veldig mange andre blogger har! Liker å lese sånne innlegg og har også veldig lyst til å lage sånne innlegg! Så bare still meg spørsmål som dere lurer på så skal jeg prøve å svare på best mulig måte. Still i vei! Tenker også kanskje å lage et innlegg om "ting dere kanskje ikke visste om meg". Vi får se! God natt 

> Slenger med bakgrunnsbilde jeg har på maccen min, synes det er så koselig!

Noe dere lurer på?


kommentarer: 19Innkjøp denne uken!

 • Skrevet 28.09.2013
 • Klokken 18:00

Hei fininger!
Nevnte igår eller overigår noe om at jeg hadde kjøpt en ny kosegenser! Tenkte å vise dere den og noe annet jeg kjøpte her om dagen! Den kosejakken jeg snakket om, klarte ikke gå forbi butikken uten den. Måtte ha den bare, forelsket meg virkelig i den! Du vet den "MÅ HA" følelsen man får på noen plagg eller ting man virkelig vil ha? Vell, trenger jeg å si mer enn at jeg fikk den følelsen? Jeg kjøpte også verdens deiligste skjerf fra bikbok og en fin cardigan som jeg synes var helt sykt fin! Det var siste de hadde igjen i den fargen der, og synes den var mye finere enn den helt hvite.

Skulle også kjøpe meg månedskort, ikke at det er noe å skrive om sånn egentlig! Men når jeg skulle fylle på sa mannen bak kassa at jeg hadde et helt månedskort som ikke var aktivert på en måned! Haha! Herregud, jeg har glemt å validere kortet mitt forrige måned! Er det mulig? Ble ganske glad for hadde vært blakk om jeg måtte kjøpt nytt månedskort så ble ganske glad, men ble jo også sjokkert og redd. Tenk om jeg hadde blitt tatt i kontroll denne mnd? Da hadde jeg grini så sykt mye, huff! Har hatt skikkelig flaks!

> Deilig hvit kosegenser, føler meg som en teddybjørn! Kjøpte den hos risøe! 


> Skjerf og cardigan fra Bikbok!

Hva synes du om innkjøpene?


kommentarer: 1Favorites from Bubbleroom

 • Skrevet 28.09.2013
 • Klokken 12:40

God morgen alle fininger!
Har bladd litt gjennom siden Bubbleroom i en times tid nå, de har faktisk masse fint! De har faktisk veldig masse fine klær og sko, har aldri tatt meg tid til å se gjennom den siden men fant flere ting som lett havnet på ønskelisten! De selger også merkesko der som ugg australia, for de som er interesserte i det. Siden det er høst og nærmer seg vinter tenker jeg å vise dere noen kjoler jeg synes var veldig fine som passer mer denne sesongen! De jeg valgte ut er ganske mørke kjoler, men jeg synes de var ganske så fine! Anbefaler alle å ta en titt innom Bubbleroom! 

1 - HER // 2 - HER // 3 - HER Helt klart den jeg likte best! Passer seg som en hverdagslig høstkjole!


1 - HER Helt klart en favoritt!  // 2 - HER // 3 - HER

Hvilken kjole likte du best? Liker du bubbleroom?


kommentarer: 0Today was a great day!

 • Skrevet 27.09.2013
 • Klokken 20:38

Hei! 
Åh, idag har det faktisk vært en kjempefin dag! Ordentlig fin høstdag. Gikk med en deilig cardigan og godt pakket inn i et stort skjerf med tekoppen i hendene. Var heller ikke en eneste sky på himmelen idag og bladene har fått kjempefine farger. Solen varmet, samtidig det blåste litt kaldt. Men det var en fin dag, en veldig fin dag! Blir så glad når det er fint vær, kan ikke slutte å smile da! De siste timene hadde vi lite å gjøre på skolen, så lærern vår ville vi skulle gå ut og filme i nærmiljøet og det var kjempekoselig! Lo masse med de i klassen og var bare en veldig veldig fin dag! Har også trent litt etter skolen idag! Nå sitter jeg og koser meg i en ny deilig kosegenser jeg kjøpte meg igår, som er helt fantastisk! Kan sikkert vise den i morgen. Men dere får ha en fin kveld!

> Meg, Leonard & Therese på skolen idag!

Flere som har hatt en fin dag? Hva var fin med den?


kommentarer: 2Outfit 26.09.13

 • Skrevet 26.09.2013
 • Klokken 22:36


jakke h&m skjerf glitter genser bikbok bukse bikbok sko bianco 

Hva synes du?


kommentarer: 2Favorites from Sheinside

 • Skrevet 24.09.2013
 • Klokken 15:20

Hei!
Har bladd litt gjennom på nettsiden Sheinside.com og tittet på litt klær. De har veldig mye spesielt men faktisk veldig mye som også ser ganske bra ut! Tenkte å vise dere hvilke plagg jeg likte best, var veldig mye fint men plukket ut et par til dere som jeg anbefaler dere å ta en titt på! De hadde masse deilige gensere som passer seg godt nå om høsten!
1. Ser utrolig god ut, bare ha som kosejakke - Her // 2. Utrolig søt henser- Her  // 3.Denne var ganske tøff - Her1. Sykt søt bikini, vet det er høst men love it - Her // 2. Synes denne var utrolig søt - Her // 3.Veldig classy men søt - Her

Hva er dine favoritter fra Sheinside?


kommentarer: 2Dårlig døgnrytme

 • Skrevet 24.09.2013
 • Klokken 08:38

God morgen!
Jeg sov helt jævelig i natt. Herregud, sovna ganske greit tid men våkna 2 timer etterpå og fikk ikke sove, heldigvis måtte jeg ikke stå opp før 08:00 så det går greit. Igår var jeg en god stund i hallen, var igjen en time etter treninga fordi en søt dame i hallen skulle se på hånda mi. Fikk faktisk vondt med engang jeg begynte å trene igjen! Men hun sa da burde jeg ta det litt med ro, og hvis jeg får vondt skulle jeg masere det punktet på foten hun maserte for å få det bedre. Haha, fra å ha overbelastning i håndleddet og masasje i foten hjelper det (?) whaaat. Veldig merkelig, men så lenge det funker for meg så er det greit!

Jeg må bare si jeg HATER tbanen, værtfall om kvelden. Mongo bæsj! Bussene gikk mye oftere opp til her jeg bor når det var buss for bane, men nå går de bare 2 ganger i timen. Jeg hater tbane, gi oss buss for bane tilbake! Jo, ruter lurte meg igår. De sa en buss skulle gå om 7min som jeg hadde rukket, og den kom faen meg aldri. Stod å frøs i 24 min før den stygge bussen min kom. Var så irritert at jeg gikk å kjøpte meg sushi. SUSHIEN VAR IKKE SÅ GOD HELLER. Hadde en ulykke dag igår. Dro også ut en time for tidlig når jeg skulle på trening så jeg gikk hjem igjen og ventet en time. Hehe.

Håper på en bedre dag idag!  

Lenge siden dere har hatt en ulykkes dag? 


kommentarer: 1Hårpleie anbefaling

 • Skrevet 23.09.2013
 • Klokken 12:02

Hei alle sammen! 
Tenkte jeg kunne gi dere noen tips på hva slags hårprodukter jeg bruker! Gidder ikke skrive om shampoo og balsam for det varierer jeg hele tiden fra matbutikken eller vita. Jeg klipte meg for langt over en måned siden og retter håret ganske ofte. Håret mitt pleier å bli slitt fort, men nå har jeg prøvd å være flinkere til å ta vare på det og det er ikke blitt slitt enda! Tror produktene jeg bruker har hjulpet meg litt, startet med noen nye etter jeg klipte meg og tenkte jeg kunne vise dere de!


> Hårkur fra Wella mot tørt hår, kan kjøpes hos bangerhead HER
Jeg er veldig fornøyd med denne, prøver å ta kuren en gang i uken for å tilføre håret mitt litt fuktighet, håret virker friskere etter man har hatt i denne kuren og håret blir liksom litt "softere". For at denne kuren skal ha best mulig effekt skal jeg vise dere trinnene frisøren min anbefalte meg!

1. Vask håret med shampoo og skyll ut 
2. Håndkle tørk håret ditt litt og påfør kuren, start i tuppene og heller ta litt mer lenger opp i håret om du føler for det etter du har tatt kuren i tuppene.
3. Ta på håndkle eller en pose på hodet og vent 20-30 min for at det har trukket godt inn (kan også soves med over natten)
I ventetiden og du tar det når du er i dusjen kan du bruke tiden på å nappe øyenbryn og shave, kanskje ta på en annsiktsmaske også?
4. Skyll ut kuren, men ikke helt. 
5. Ta balsam i håret, la det virke i 2-3 min og skyll ut med litt kaldere vann enn du brukte istad (Varmtvann og kaldtvann fungerer på håret som med porene i huden vår. Varmt vann åpner skjelllaget i håret, og litt kaldere vann lukker det. Da holder hårkur og hårfarge osv mye lenger for håret og håret blir mindre slitt.)


> Varmebeskyttende spray fra Sexy hair kan du få kjøpt hos bangerhead HER!
Som sakt så retter jeg håret hver uke, og denne sprayen sprayer jeg hele håret med før jeg skal rette det. Den lukter faktisk litt godt og jeg er veldig fornøyd med den! Har ikke fått slitt hår enda og håret mitt pleier å slites ut fort pga rettinga mi! Bruker litt av den hver gang jeg retter håret. Er veldig fornøyd med den og anbefaler den på det sterkeste! Den er heller ikke så alt for dyr! 


> Moroccanoil kan kjøpes hos frisøren!
Dette produktet har de desverre ikke på Bangerhead men jeg anbefalerer dere det virkelig! Mange bloggere har skrevet om det, men det er faktisk en helt fantastisk hårolje! Jeg pleier å ha den i håret etter jeg har rettet det for å samle håret litt, på meg så går håret frahverandre igjen utover dagen, men håret mitt er noe for seg selv så ja. Men oljen lukter utrolig godt, er lett å påføre. Det som er litt irriterende er at det kommer litt for mye ut av pumpa for meg som ikke har så langt hår lenger, men det går greit. Den gir veldig mye fuktighet til håret og jeg elsker den! 

Håper noen av tipsene og anbefalingene får dere til å teste det ut! Bruker du noen av de produktene? Fornøyd


kommentarer: 4Igår var en bra dag!

 • Skrevet 22.09.2013
 • Klokken 19:32

Hei!
Igår skjedde det ganske mye, men det som betydde mest ved dagen igår var da jeg møtte pappan min. Jeg var veldig spent og nervøs før jeg skulle møte han, ante ikke hva vi skulle finne på eller hvordan det kom til å bli. Har du noen gang fått en følelse som er litt sånn "jeg bare snur meg og går min vei" følelse før du skal gjorde noe stort? Sånn følte jeg det litt når jeg var et hjørne unna å se han. Var så sykt nervøs. Men det gikk faktisk kjempebra! Lillebroren min var med og han er 7 år, var veldig pratsom med meg og kjempekoselig! 

Vi dro en tur i den mathallen, så spiste vi litt og titta litt. Var litt facinerende å være der i og med jeg bare har hørt snakk om det stedet, men egentlig aldri vært der. Senere dro vi til Lamberseter senteret for å spise litt senere der osv, men i mellomtiden måtte pappa hente kona si, så jeg passet på lille Victor og gikk litt rundt. Han hadde fått penger, og jeg spørte om jeg skulle ta de i tilfelle han kom til å miste de. Men han skulle absolutt passe på de selv. Når vi hadde kommet til senteret, hadde han faktisk klart å miste pengene sine.. Haha, siden jeg er så søt og snill spanderte jeg is på han. Var koselig å bli litt mere kjent med han også, og høre om hvordan livet til en 7 åring er!

Jeg var veldig sliten igår, siden jeg sov litt dårlig så jeg var ikke sånn super pratsom og helt med. I tillegg var det ganske mye støy på de stedene vi var på og sånt blir jeg faktisk mer utslitt av! Men jeg synes det var veldig koselig å møte faren min igjen, tror nok vi kommer til å holde kontakten! Tok desverre ingen bilder, tenkte ikke helt på det og hadde vært litt awkward om jeg begynte å ta bilder egentllig. Hehe. Jeg er glad jeg tok sjansen og nå er jeg ferdig med det værste! Feels good!

Har lært så mye de siste månedene om ting i livet, som har gjort meg sterkere! Er ikke ofte man får en sjanse til, og er man sterk nok til å gi det en sjanse til så er det veldig modig og bra! Hvis du er så heldig å får den sjansen igjen, ta den og gjør det beste ut av det! Det er ikke alltid man innser hva man har, før du mister det. Så ta vare på det!

Tusentakk til alle de positive tilbakemeldingene jeg fikk av mine venner for sjansen jeg tok! Betyr utrolig mye for meg å se andre bli så glad på mine vegne, det gjør meg ekstra glad! Love you all 


kommentarer: 3Finally.

 • Skrevet 19.09.2013
 • Klokken 21:58

Hei alle sammen! 
Har ganske mange tanker jeg føler jeg må få ut nå. For de som vet jeg har blogget lenge så skrev jeg et ganske personlig innlegg om faren min i fjord for litt over et år siden! Her! Var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre. Fikk veldig mange fine kommentarer og mange av vennene mine kontaktet meg på facebook og sa de støttet meg! Betydde veldig mye!

Fikk nr hans for et halvt år siden på bursdagen min, har vært lenge usikker på om jeg skulle kontakte han eller ikke. Var perioder jeg tenkte veldig mye på det, lurte på hvordan blir det om jeg gir det en sjanse. Blir det bra eller dårlig? Kommer det noe positivt ut av det denne gangen? Osv. Mange spørsmål og tenker som oversvømte meg litt til tider.  Er jo ikke bra å tenke for mye på en ting, tar ganske mye energi og går kansje litt utover andre ting også!

Vell, i sommer var jeg veldig langt nede. Tenkte masse, masse! Fikk ikke den sjansen jeg ønsket å få når jeg gjorde en feil, så da tenkte jeg sånn i denne situvasjonen. Tenkte, hvorfor ikke gi det en sjanse? Er verdt å ta sjansen å se om det funker og om ting kan bli bra. Hvis det ikke fungerer så funker det rett å slett ikke. Så jeg sendte en melding til faren min. Haha, jeg tørte ikke ringe. Så det jeg skrev var bare: "Hei! Det er Rikke!". Så ringte han opp etter et par dager! Vi snakket litt, fortalte om skole, hva jeg gjør på fritiden, resten av familien osv. Fikk høre litt fra han også. Jeg har visst det hele tiden, at jeg har en lillebror. Han var veldig liten når jeg først hadde litt kontakt med faren min og var litt rart å være en storesøster når jeg alltid har vært "Tante Rikke". Men nå er lillebroren min faktisk 7 år og begynner å bli stor!

Har hatt veldig mye å gjøre i og med jeg jobbet helt frem til skolen startet, også hadde jeg skolen og ville komme inn i litt rutiner. Ville være litt med venner og komme inn i det normale livet mitt etter den sommeren jeg har hatt. Ville også komme  rutine med innebandyen og jeg var på U19 samling, så var masse som skjedde hele tiden! Vi snakket ikke så veldig mye, vekslet litt meldinger om hvordan det gikk og at vi snart måtte møtes.

Så nå har vi avtalt at vi endelig skal møtes på lørdag! Tror han skulle ta med lillebroren min så jeg får bli litt bedre kjent med han også! Jeg gruer meg veldig, samtidig som jeg er kjempe spent på hvordan det skal bli. Er 9-10 år siden sist. Det er veldig lenge og jeg har vokst en god del på de årene. Det her er et STORT skritt for meg som kanskje kommer til å forandre mye i livet mitt! Er kanskje greit at jeg får kontakt med faren min sin side av familien igjen i og med at familien min er ganske komplisert på mamma sin side! Har veldig mange spørsmål som kommer til å bli besvart når jeg starter dette nye kapittelet på livet mitt. Jeg er helt sykt spent! Håper den kleinheten jeg husker fra jeg var 7-8 år forsvinner ganske fort. Er jo litt rart i starten og uvant, men håper virkelig det går over denne gangen + nå har jeg mye mer forståelse hva jeg går med på!

Håper virkelig det blir en bra dag! Ønsker virkelig dette går den positive veien for meg! Er jo et halvt år til jeg blir 18 og han blir jo eldre og eldre, så tiden er vell inne nå. Vet ikke helt hva jeg føler nå, er så mange følelsler på en gang! Hver sommerfugl i magen min er hver sin følelse. Nervøsitet. Glede. Spenning. Nyskjerrighet. Og ikke minst lykke. Får vell skrive litt om etter jeg har møtt han, om hvordan det var for meg osv. Føles ganske godt å løfte hjertet rundt dette temaet. Har vært et gangske følsomt tema opp gjennom årenene periodesvis, noen ganger har det vært greit å snakke om det og forklare hvorfor jeg ikke har tatt kontakt med faren min. Men endelig har jeg tatt meg motet til det!

Husk å gi sjanser i livet er viktig, hvis det ikke funker som du ønsker og du ikke klarer å fikse det så har man i værtfall prøvd!


kommentarer: 1Helgen som var!

 • Skrevet 17.09.2013
 • Klokken 08:55

Hola!
Landslagsamlinga gikk ganske bra! Var utrolig koselig å være med alle jentene fra de forskjellige klubbene, elsker det! Jeg gikk rett i gulvet på lørdagen så tårene rant og brannsårene ble ganske røde, men tøffe meg klarer alt! A-lags matchen var veldig spennende å se på, svenskene hadde et så sykt høyt niva og vant 8-2, var veldig gøy og se på! Så alt i alt var det en veldig bra helg med masse innebandy! Ble ganske sliten, men er verdt det! Håper mer enn alt jeg blir tatt med vidre til neste samling!

> Meg, Heidi, Andrea & Anna - Meg og Emma på vei til landslagskamp.


Igår var en ganske morsom dag, sluttet mye tidligere siden skulle til tannlegen i byen og endte opp med å shoppe litt. Møtte så noen kompiser fra wang og vi surra litt rundt før vi dro og spiste kebab. Som dere ser ødela vi hele buksa til Krister og det var jævlig morsomt! Måtte også sitte å se på treninga vår fordi jeg er så "klønete".


> Japp, har klart å overbelaste håndleddet mitt tror jeg, er ikke sikker på hva det er men det er vondt. Venter til etter onsdag før jeg drar å sjekker meg. Så tenker bare å gå rundt med støttebandasje for å støtte det opp litt, gjør mindre vondt å røre på meg da faktisk. Men jaja, vi får se! Skal trene på elixia etter skolen idag, så får ta det litt rolig!

Hatt en fin helg? Hva skal du idag?


kommentarer: 1Landslagssamling!

 • Skrevet 14.09.2013
 • Klokken 07:58

Hola! 
Igår var første dag av samlingen, vi hadde et kurs om antidoping og jeg lærte faktisk en god del! Er litt skremmende at vi faktisk kan få i oss dop uten at vi det det, og man kan bli utestengt for det om man er uheldige! Vi spilte litt innebandy i en times tid igår og føler det var skikkelig klønete, for ingen fikk til noe.

Jeg er så utrolig trøtt, skal snart ut døra så håper på at jeg våkner litt mer snart! Er skikkelig plaga med nesa, tror jeg er alergisk mot et eller annet, føler det er pollen men mamma sier det ikke er pollen sesong nå. Blir en lang økt idag, fra 9 til 2 på dagen og etter det drar hele gjengen med jenter opp i stovnerhallen for å se Norge- Sverige (landskampi i innebandy). Blir kult, har aldri sett en ordentlig landslagskamp før, så det blir spennende! Dere får ha en fin helg!

> Fine meg.


kommentarer: 1no sleep

 • Skrevet 12.09.2013
 • Klokken 07:08

God morgen!
Herregud, jeg la meg halv 12 igår ca og jeg sovna ikke før rundt 2 tiden tror jeg. Var helt forferdelig, var så trøtt og sliten men sovna ikke, lå der bare med øynene igjen i så og si 2t. Hater når sånt skjer, heldigvis var det ikke for varm eller kaldt, det er enda værre. Var så trøtt igår at jeg ikke gjorde alle leksene, også sovna jeg aldri så kunne egentlig bare gjort dem. Haha, fuck. Idag blir en lang dag, starter 08.00 og slutter 15.40. + vi har bare vanlige fag og et mediefag idag, så det blir en veldig veldig lang dag. Men skal ikke klage før den har startet! Får nesten lage meg morgen teen min og komme meg til skolen! Dere får ha en kjempefin dag!

> Har dere lange dager på skolen?


kommentarer: 1Kveldskos

 • Skrevet 11.09.2013
 • Klokken 21:59

Godkveld!
Nå sitter jeg her nydusjet og kjempesliten etter dagens treningsøkt! Ble ganske mye løping i og med at vi var så få på trening, men gikk ganske bra! Trenger all den løpinga for å si det sånn, hehe! Har laget meg en god kopp te jeg skal kose meg med og tent masse telys! Har også laget meg en sunn kornblanding med vanilje yoghurt og bringebær, namnam! Må bli flinkere til å spise sunne ting som er godt, enn all driten jeg spiser! Så rommet mitt er kjempekoselig akkurat nå! Var jo syk forrige torsdag, da gikk jeg glipp av ganske masse skolegreier som skjer i morgen så har en del å gjøre nå, uheldigvis. Må gjøre samf lekse og skrive et debattinnlegg til norsken, så får nesten bare sette igang! 

> Elsker levende lys!

Woho! Fikk nettopp lønn, så fantastisk! Gleder meg til å bruke litt av det, tror nok ikke jeg kommer til å klare å spare så mye av det. Må bare slutte å bruke masse unødvendige penger på mat. Fyfy!

Hva skjer hos deg nå?


kommentarer: 1Rainyday

 • Skrevet 11.09.2013
 • Klokken 08:06

Hei!
Tror det regner ute, eller det skal værfall regne senere idag. Vi skal ha utegym, orientering. Håper det blir innegym om det regner for mye! Håper dagen går fort, jeg er så sykt trøtt og gleder meg bare til å gå å legge meg igjen til å sove! Må bli flinkere til å legge meg litt tidligere så jeg blir helt uthvilt. Men er ekstra vanskelig når man har pcn tilbake og alle skal snakke så sent, da blir man sittende oppe en stund. Huff. Ser ut som en slask idag! Treningsbukse og en kosegenser er greit, men hater den store treningsbaggen min. Må skaffe meg en som er litt mindre. Var forresten veldig flink til å trene igår, skal trene innebandy idag. Blir deilig! Her er litt trenings motivasjons bilder!


> Dere får ha en fin dag! Hvem fler skal trene idag? Og hva?


kommentarer: 1Tirsdager er digg

 • Skrevet 10.09.2013
 • Klokken 15:26

Skoledagene på tirsdag er så korte, det er så deilig! 0945-14.15 er greit! Også har vi bare mediafag så passer ganske perfekt. Tirsdag skal bli min nye favoritt dag i skoleuken. Har så sykt lyst på sushi nå, hadde vært så godt. Tror jeg skal kjøpe meg litt etter jeg har trent på Elxia med Sol etterpå! Åh, som jeg gleder meg til å trene styrke! Kommer til å være helt sykt støl i morgen, men det går gå! Skal virkelig trene skikkelig etterpå! Eneste ulempen er at jeg må gjøre engelsk lekser i kveld, men jaja.
 
> Flere som skal trene?


kommentarer: 1good morning

 • Skrevet 10.09.2013
 • Klokken 08:57

Hei!
Er så trøtt, vil bare sove.  Også er jeg skikkelig forskjøla nå, ukult. Hater å føle meg syk, men tenker å drikke te og dope meg ned med nesespray. Klarer ikke slutte å nyse, tror jeg har nyst over 15 ganger bare nå. Hater det, er så ubehagelig. Kiler i nesa og tårene triller. Plis spar meg. Skal prøve å få trent på Elixia idag, må bli mye flinkere. Merker også at jeg må bli flinkere til å spise frokost altså, for nå er jeg ganske sulten! Åh, gleder meg til slutten av uka da jeg får lønn, blir så herlig!
 
> Kom over denne videoen igår! Wow, Cara er perfekt i alt! Hører på den om og om igjen, den er så fin! 
Hva skal dere idag? 


kommentarer: 2Deilig med fri!

 • Skrevet 09.09.2013
 • Klokken 13:50

Hola!
Deilig at skolen min har fri i og med at det er valgdag! Trengte en ekstra søndag egentlig. Har bare slappet av og sovet lenge + lagde meg verdens beste pannekaker med sirrup til frokost! Nam, har ikke ord på hvor godt det var! Blir så glad når jeg får til å lage noe som smaker kjempegodt. Har egentlig veldig lyst til å trene på Elixia men jeg er så lite selvstendig og klarer ikke dra ræva mi ned dit alene, og ingen vil være med meg. Men heldigvis har jeg innebandy trening etterpå, så får trent litt idag! Gleder meg, i og med jeg savnet det forrige uke når jeg var litt småsyk. Føler meg mye bedre nå! 

Har fått dilla på sims 3, lasta det ned igår og har kommet ganske langt! Hehe, er nok snart lei av det. Tenker å spille litt nå og bare slappe av helt til jeg skal på trening. Dere får ha en fin dag!

> Hva skal du idag?


kommentarer: 0Last night

 • Skrevet 07.09.2013
 • Klokken 13:00

Hola! 

Igår dro jeg på kino med Martine, Therese og Julija! Det var veldig koselig å være med jentene, lenge siden jeg har sett Martine og Julija. Vi så på grownups 2, den var morsom men litt kjedelig i lengden i og med at filmen ikke ga serlig mening! Men helt grei! Var kjempetrøtt og sliten når jeg kom hjem igår, ble en ganske lang dag. Men det var en fin dag! Har forresten sett hele sesong 4 av OTH på 2 dager, haha! Hva er galt med meg? Huff. Er fortsatt litt småsyk, men håper på å bli bedre! Gidder ikke sitte inne i kveld for å si det sånn.

>Hva gjorde dere igår?


kommentarer: 3Savner å blogge?

 • Skrevet 05.09.2013
 • Klokken 21:24

Noen ganger får jeg sånn "kick" der jeg faktisk får lyst til å blogge, men tar nesten ikke noen fine eller spennende bilder av livet mitt så hvorfor? Men kan jo prøve det ut når jeg gidder, vi får se. Liker å skrive og få ut følelsene mine, er ganske greit. Derfor jeg klager så mye på twitter, hehe. Rikkejuliane på twitter for de som vi høre på klagingen min!

Har vært småsyk hele uken, så ble hjemme idag i håp om å bli bedre. HATER å være forskjøla og snufsete + vondt i halsen! Har ikke tid til sånt nå, skal på U19 samling neste uke og må være frisk så jeg kan gi alt den helgen. Gleder meg helt sykt! Er så glad jeg ble tatt med vidre, vil virkelig spille VM! Lang vei igjen, men er et skritt nærmere og det er jo positivt! 

Har faktisk gjort småting idag i og med at jeg har vært syk! Ryddet faktisk rommet mitt, gjorde lekser til idag, lakket neglene, pyntet meg litt og tok noen bilder siden jeg kjedet meg, sett 11 episoder av One Tree hill (verdens beste serie) og har tatt meg en dusj! Helt grei men litt kjedelig dag. Deilig å slappe av litt, håper virkelig jeg blir bedre til i morgen!

> Et kjedelig bilde, fra en kjedelig dag.

Nå skal jeg spise litt, har nesten ikke spist noenting idag!
Hva har dere gjort idag?


kommentarer: 0RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits