Sen godmorgen!

 • Skrevet 30.09.2012
 • Klokken 16:11

God morgen! 
Ligger i senga enda, har ikke orket å stått opp enda. Spiste pannekaker for et par timer siden til frokost og gikk rett tilbake til min kjære seng. Har også sett på Dear John, for en utrolig herlig film. Jeg gråt helt sykt mye for den var så fin. Åh, hakke ord. Var hjemme ganske sent igår og måtte gå et godt stykke siden bussen ikke gikk mer og det var 1 time til nattbussen gikk (shit happens), men jeg kom meg hjem til slutt. Var en helt grei kveld. Skal vel ut senere i kveld også, men ekke helt sikker på hva som skjer. Jeg skal i værtfall spise, kjenner jeg er sulten nå! Snakkes puser!Hva gjør dere idag?


kommentarer: 1Trening gir mening!

 • Skrevet 29.09.2012
 • Klokken 13:25

Hei alle sammen!
Har ca nettopp kommet hjem fra joggetur med Rebecca. Var deilig å få løpt litt ute, vi løp rundt steinbruvannet. Vi løp nesten hele runden bare med 3-4 pauser (kjempe bra til den kondisjonen vi har, haha). Har laget meg en appelsin og banan smoothie, selv om jeg egentlig ville ha jordbær men butikken her nede har dritt utvalg av frukt så måtte bare ta noe. Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj og få i meg litt mere mat, for jeg kjenner jeg begynner å bli sulten igjen. Bra start på dagen! Tror også jeg burde rydde rommet etterpå, starter å bli en stor hau med klær nå. Men vi snakkes kanskje i kveld!>Flere som har trent idag? Hva skal dere senere idag?


kommentarer: 2En liten marihøne

 • Skrevet 29.09.2012
 • Klokken 10:25


Hva syntes dere?


kommentarer: 4Herlig med ferie!

 • Skrevet 28.09.2012
 • Klokken 18:20

Hei bloggen! 
Vgs er nesten som å gå barnehagen om igjen, sånn helt seriøst. Men trives utrolig godt da og ler masse. Dagen idag var helt grei, hadde norsk, matte og media. Vi fikk avspasere i gymmen på slutten av dagen så var deilig å få slutte tidlig. Martine kom inn på Bjerke idag forresten (Wohoo!). Blir en rolig fredagkveld på meg, er ganske sliten etter en lang uke, men er såå deilig; ENDELIG FERIE! Tror bare det blir tv titting og kos i kveld, har sovet et par timer tidligere istad, jaja. Aner ikke hva jeg skal finne på i ferien enda, vet bare at jeg skal til Sverige en tur med mami, resten tar jeg som det kommer. Men vi blogges senere puser! Ha en fin fredags kveld.> Kjempe fin sovesveis! <3 <3 <3 

Hva skal dere i kveld?


kommentarer: 6Last night and today!

 • Skrevet 21.09.2012
 • Klokken 21:40

Hola amigos!
Torsdag: Igår var jeg på nydalen-revyen med en del veninner. Det var nede på stravinsky i byen, var ganske bra syntes jeg. Eneste som var dritt var at det var for mange mennesker i det lille lokalet. Gikk nesten ikke ann å danse, enten kom noen helt oppi deg for å danse bak deg ellers ble du bare dytta og tråkket på. Men var ganske god stemining der nede og masse kjent folk, og selvfølgelig ble jeg kjent med en del folk. Koselig kveld!

> Jentene, meg og Martine, meg og Anosha.

Fredag: Har aldri vært så død på skolen før i og med at jeg kom så sent hjem. Så ut som en dass når jeg stod opp, og fikk faktisk fiksa meg idag. Overlevde heldigvis dagen, og vi tok klasse bilder og portrett bilder føler det gikk mye bedre enn alle de andre årene, så håper bildet ble bra. Tror jeg så sliten ut i øynene, ellers var det greit. Ellers har vi vært ute i skogen i gymtimen idag, vi tente bål, hadde litt kart og grillet pinnebrød. Var faktisk kjempe koselig å tilbringe litt tid med klassen på en annen måte.  

>Pinnebrød & pingle bålet vårt, Miriam & meg.

Har dere vært i skogen eller på revyfester?


kommentarer: 1LOVE!!!

 • Skrevet 21.09.2012
 • Klokken 16:33


Sykt fengende!!!
Flere som liker 1D? 


kommentarer: 0Sykt rørende!

 • Skrevet 17.09.2012
 • Klokken 20:29


Hva syntes dere? Helt fantastisk fortjent!


kommentarer: 1FML

 • Skrevet 17.09.2012
 • Klokken 06:28

Heisann!
Tror jeg har stått opp med feil bein eller noe idag, er skikkelig morgengretten og alt bare suger idag. Våkner 5 av meg selv fordi jeg var kvalm, men går mye bedre nå (selv om jeg egentlig vil legge meg til å sove). Jeg håper det går over utover dagen, skal på trening senere idag så blir kanskje et innlegg senere i kveld. Men forresten så hadde jeg en sykt rar drøm før jeg våknet første gangen idag; jeg drømte at en liten søt dvergkanin hadde kommet seg igjennom vinduet mitt (wtf, bor i 7ende etasje??) og satt i sengen min, det var først kjempe koselig helt til jeg hadde gått på do og kommet tilbake og den hadde driti ned hele senga mi? Så våknet jeg da. Men haha, hvem drømmer noe sånt? Tror det må være noe galt med meg. Men ha en fin dag alle sammen! 

> Bildre fra da jeg var i bedre humør fra lørdagen.

Flere som har sykt rare drømmer?


kommentarer: 0Swedish House Mafia - Don´t you worry child

 • Skrevet 16.09.2012
 • Klokken 15:50


> Elsker sangen! Synd gruppa skal legges ned, de har mange bra sanger..
Flere enn jeg som digger sangen? 


kommentarer: 3Last night

 • Skrevet 16.09.2012
 • Klokken 10:59

Hola!
Igår så var jeg på Bjerke on rock med no venner, var egentlig ganske greit der. Men var alt for mange småfolk der egentlig, så på en kompis rappe også fikk vi sett Cir.cuz. Haha sangene dems er skikkelig fengene, så jeg stod og sang på over halvparten av dem. Woho. Så spiste vi på maccern og var der en stund, mens senere dro vi til frysja festen. Den var egentlig ganske tørr, men vi var der lenge fordi måtte vente på forskjellige folk som vi skulle møte som brukte tusen år på å komme seg frem. Så var vi hos en eller annen etter det, så det ble en lang dag egentlig. 

Har ingen planer for dagen, tror jeg skal bare slappe av. Kanskje jeg drar til broren min en tur om dem er hjemme, så jeg har noe å gjøre (har ingen venner igjen, så da henger man med familien sin. Neida.)

> Jeg og de fine iphonebildene mine <3 <3 <3

Hva skal dere idag?


kommentarer: 8Hehe, woops!

 • Skrevet 14.09.2012
 • Klokken 22:39

Hola!
Har helt glemt bloggen de siste dagene, har egentlig ikke vært sånn super opptatt. Har egentlig bare vært på skolen, trent, sovet og spist. Ikke noe super spennende. Og i dag har vært den slakkeste fredagen på kjempe lenge, jeg kom hjem fra skolen, spiste og sovna også plutselig var kvelden her. Ironisk? Nei.. Har faktisk vært litt skoleflink idag, skrev nesten ferdig et kåseri i norsken, gjorde bittelitt matte i timen og laget mitt vant en bokstavlek i gymmen (jeg klikka helt, skal si jeg har konkurranseinstinkt). Men tror morgendagen blir mer spennende, så vi snakkes da!

> Bilde fra jeg var ute å jogga med Rebecca på tirsdagen eller så var det torsdag.


> Hayday babes :*

Hva skjer hos dere for tiden?


kommentarer: 0Utroskap?

 • Skrevet 11.09.2012
 • Klokken 18:00

Dette er MINE meninger, og jeg peker ikke ut noen enkelt personer i dette innlegget om noen tror det. 

En av de værste tingene jeg vet er utroskap (har selv opplevd det så vet hvordan det føles). Jeg skjønner seriøst ikke greia med det, jeg har aldri vært det og har ikke planer om å være det heller. Har man en kjæreste så må man jo nesten bare være klar over at du skal holde deg til den personen (med mindre dere har snakket om at det er greit å drive med andre også). Jeg syntes det er så dritt, hvis man blir lei av kjæresten sin og mister følelser er det ikke noe vits i å bare være utro og lyve til den andre. Da burde man heller ta til seg motet og SLÅ OPP. Og hvis man er en bedre person og tar hensyn til den andre personen sine følelser, venter man også litt med å finne seg en ny en. Det er også sårende og bare bli "byttet ut" med en annen. Man er helt idiot og skikkelig "hjerteløs" om man velger å gå bak ryggen til en person du sier til "jeg elsker deg" eller "jeg er veldig glad i deg". Kyss meg i rompa sier jeg bare, man kan umulig virkelig være glad i en person om man kan gjøre noe sånt, for man vet jo at den andre personen kan bli sykt såret. Jeg blir så sint av å høre om utroskap, alt er bare løgn og bullshit.

Selvfølgelig kan uhell skje (har sett det før, haha) at man kommer nær en annen person på munnen om man skal gi klem, men hvis du kysser en person bevvist eller går lengre, da syntes jeg folk bare kan dra til ... helvete, rett og slett! Men det er jo opp til hver enkelt person om man skal tilgi syndebukken om h*n har gjort en feil, og virkelig prøver å ordne opp. Men en ting jeg har lært om gutter er at; HVIS en xen kommer inn i forholdet (i en krangel, eller blander seg osv) på en eller annen måte, bare gjør deg ferdig med han! Det ender til helvette med den saken til slutt, kanskje ikke alltid, men som oftest. 

Hva syntes dere?


kommentarer: 9På bondegården

 • Skrevet 10.09.2012
 • Klokken 06:59

Hei!
Idag har jeg vært med kjæresten til broren min og barna dems, vi var en tur på bondegården på lindeberg om jeg ikke tar feil. Var og så litt på dyrene (lenge siden jeg har vært på bondegård), også tok vi oss en brus og spiste vaffler der. Tantebarnet mitt Julie var litt redd for noen av dyrene, værtfall sauen! Haha, hun er utrolig søt. Var også hjemme hos dem hele kvelden og ble kjørt hjem på motorsykkel. Jeg ELSKER å bli kjørt hjem på motorsykkel av broren min, det er helt sykt gøy. Det kiler skikkelig i magen når han setter opp farten. Men nå skal jeg gå å legge meg, må være opplagt til skolen og trening i morgen. Sov godt

Hva har dere gjort?
(Dette innlegget var skrevet i går kveld, men internettet mitt hoppet av og på så det ble ikke publisert før nå)


kommentarer: 0Forandringer (??)

 • Skrevet 09.09.2012
 • Klokken 09:26

Hola!
Jeg har et dilemma jeg har tenkt på de siste dagene. Jeg har aldri gjort noe med håret mitt og syntes det begynner å bli kjempe kjedelig å ha samme hårfargen hele tiden, og jeg VET hvordan jeg vil ha håret mitt men jeg vet ikke om jeg tørr å farge det, for jeg er redd for at frisøren kommer til å faile eller om jeg ikke kommer til å kle det. Og jeg er også redd for at håret mitt kan bli super ødelagt. Ja, alle sånne ulemper kommer jeg på. Tenk om jeg blir seénde ut som et eller annet rart no, fordi det ikke blir noe fint, hva faen gjør jeg da liksom? 

> Martine som har satt sammen bildet - Trykk på bildet for å komme til bloggen til hun på bildene.

Jeg har helt sykt lyst på sånn hår, syntes det er super fint! Hadde jeg kledd det?


kommentarer: 3En liten bytur med Martine

 • Skrevet 08.09.2012
 • Klokken 22:14

God kveld!
Har vært i byen i dag igjen med Martine. Vi dro til yoghurtheaven, første gang jeg var der og var kjempe godt! Nam nam. Vi gikk også en del rundt i byen og det var masse kjekke gutter der idag siden det har vært marknadsdager eller noe piss. Var masse boder i hele karl johans gate, men hadde ikke penger til å shoppe eller noe så ja.. Har kost meg idag, Martine og jeg har filmet masse med macen og har ledd masse, koselig! 

Fant forresten ut av at jeg ikke får stipendet mitt før senest 17.10 .... DRIT LEI MEG! Må vente kjempe lenge, og jeg trenger penger NÅ! Fuck my life, jaja! Men god natt.

Hvordan har deres dag vært?


kommentarer: 0What a night

 • Skrevet 07.09.2012
 • Klokken 23:40

Hei kjære lesere!
Har sånn nettopp kommet hjem fra byen med Martine, vi satt en times tid på waynes coffie og drakk hver vår latte og småsnakket om masse forskjellige jente ting. Også gikk vi bare litt rund i byen til vi møtte noen fulle gutter inne på max burger, herregud de snakket masse tull. Men noen av dem hadde masse felles venner av oss, så det var interessangt. Kom meg trygt hjem og møtte en kompis på bussen etter jeg tok farvel med Martine (egentlig hoppet hun av bussen uten å si hade til meg, what a bitch??) så jeg hadde følge nesten helt hjem. Ellers nå ligger jeg halv død i sengen min og er kjempetrøtt, gleder meg litt til å sove. Men vi snakkes, god natt!

>Hva har dere gjort i kveld?


kommentarer: 5Snart helg

 • Skrevet 07.09.2012
 • Klokken 12:51

Hei peepz!
Nå sitter jeg på skolen med den nye macen min, mens lærern hjelper oss med ting vi lurer på når det gjelder mac. Jeg har endra dockene på pcn min og de ble skikkelig søte og jeg er fornøyd! Woho. Ellers skal vi snart ha gym om 40 min ca, også kan vi gå hjem. Skal ut med Martine i kveld tror jeg, men ekke helt sikker på hva vi skal enda. Har lekt litt med photobooth så jeg bare deler det med dere.

Snakkes i kveld!


kommentarer: 0MACBOOK PRO!

 • Skrevet 06.09.2012
 • Klokken 19:00

Hola!
Da starter jeg å blogge fast, i og med at jeg har fått mac idag! Det er helt fantastisk, elsker den allerede! Gleder meg til å bruke den masse, masse, masse! Har sittet med den i hele dag for å lære meg litt forskjellig og ting starter å bli ganske så bra! Og har fått gjort litt lekser i natrurfag, mangler bare matte som jeg skal gjøre litt senere i kveld. Blir ikke noe serlige ordenlige bilder før jeg får tilbake kameraet mitt fra Jenny siden jeg la det igjen der når jeg var i bursdag, så da blir det iphone og mac bilder. Kanskje det kommer en liten film også, har lyst til å få testet ut Imovie! Men vi blogges heller i morgen etter skolen.

>Hahaha, ser helt forferdelig ut, men det går gå!

Hvordan skolepc har dere fått?


kommentarer: 4Fascinerende skoledager (?)

 • Skrevet 04.09.2012
 • Klokken 20:29

Hei!
Er tirsdag idag, og jeg må bare fortelle dere om hva vi har holdt på med på skolen! De to siste dagene har vi limt avispapir på ballonger og til idag stivnet det  og vi klipte ut masker av det. Så skulle vi male maskene våres, og jeg har aldri vært så kunstnerisk som jeg har vært idag, jeg gikk virkelig inn i det kreativet hjørnet mitt idag og overgikk meg selv. Masken min var super kul! Vurderte først å male en hellokitty maske, men så endte jeg opp med å male svampebob og det ble sykt bra! 
 
> Se hvor super bra den ble! Jeg er skikkelig fornøyd.

Tror jeg skal starte å blogge fast igjen når vi får mac, savner å blogge faktisk. Blir forresten mobbet av de i klassen for å ha blogg, jaja, en av de mest ekstreme er Kevin (Ja hei kevin, jeg nevner deg i bloggen min som du ønsket, woho). Og tror vi får mac til slutten av uka, værtfall det som er planlagt. Gleder meg! Men vi blogges! 


kommentarer: 4LA PETITE ROBE NOIRE» FRA GUERLAIN

 • Skrevet 03.09.2012
 • Klokken 20:05


Jeg vil vinne fordi jeg er på utkikk etter en ny parfyme som kanskje kunne vært noe for meg. Elsker å prøve nye ting og er alltid ærlig om meningene mine. Flasken er i tillegg super søt og jeg har kjempe lyst til å være en av de første til å prøve den parfymen! Rose, jasmin, appelsinblomst og kirsebær; høres ut som en spennende parfyme. Håper på det beste.  

g687pr

kommentarer: 0RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits