http://rikkejuliane.blogg.no/

 • Skrevet 08.06.2014
 • Klokken 15:25

kommentarer: 0Følg meg på bloglovin

 • Skrevet 08.06.2014
 • Klokken 14:09

Hei alle fine! 
Jeg har skaffet meg bloglovin og hadde satt veldig pris på om dere vil følge meg, følger gjerne tilbake! Liker bloglovin når jeg skal lese andre sine blogger, lettere å holde seg oppdatert på de bloggene man liker å lese! Genial løsning vil nå jeg si! Trykk HER for å følge meg, eller på bildet!


Image and video hosting by TinyPic

Har du bloglovin?


kommentarer: 0...

 • Skrevet 08.06.2014
 • Klokken 11:25


"As he read, I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once."

"Some infinities are bigger than other infinities."

"Maybe "okay" will be our always."

Quotes fra The fault in our stars, John Green. Hva synes dere om bildene?


kommentarer: 3Slappfisk

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 18:55

Hei alle søte!
Idag har egentlig vært ganske kjedelig, har bare sett på den nye sesongen av Orange is the new black(!!) og slappet av i hele dag. Er så bra serie synes jeg, har ventet lenge på sesong 2! Merker at jeg er helt sykt lat for tiden i og med jeg er alene hjemme. Skikkelig lat på å rydde etter meg, og det eneste jeg drikker er brus.. Fyfy. Skal på kino senere i kveld med kjæresten og se "The fault in our stars". Boka er helt sykt bra, som jeg har sagt tidligere, så gleder meg veldig til å få se filmen. Tror jeg kommer til å gråte en del. Kinoen starter ganske sent i kveld, så vi skal lage oss middag snart før vi drar ned til byen etterpå! Dere får ha en fin dag videre!


> Hva skal dere idag? 


kommentarer: 0Intriør inspo

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 11:44
Hva synes du?


kommentarer: 0Kjæresten min har fått seg blogg

 • Skrevet 06.06.2014
 • Klokken 13:39

Hei dere!

Vet dere hva eller? Kjæresten min Leonard har fått seg blogg! Dere kan gå inn på den HER. Han har faktisk fått ganske mange lesere på dette halve døgnet, er imponert. Han har veldig fin stil, så anbefaler alle å stikke innom bloggen hans. Har hjulpet han med designet og jeg synes det ble veldig fint. Blir gøy å se hvor lenge han holder på med dette!> Kult med gutter som blogger?


kommentarer: 1SUMMER IS HERE

 • Skrevet 06.06.2014
 • Klokken 10:40


Håret blir bleiket i solen. Is. Gode venner. Engangsgrill. God mat. Strand. Kjole. Ingen skole. Syden. Langt hår. Sol. Bade. Blomsterkranser. Bra musikk. Sene sommerkvelder. Nye minner. Blomster. Idyll. Brunfarge. Blå himmel. Lykke. Sjø. Solbriller. Bikini. Kald drikke. Smil. Frukt. Smoothie. Fantastisk stemning. Barn som leker. Lettkledde mennesker. Livet blir bedre.

Flere som er klar for sommer?


kommentarer: 3Taco kveld

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 22:33

God kveld!

Nå har jeg og kjæresten sett ferdig PH finalen. Helt sykt at Aurora vant, vil ikke si at jeg er helt fornøyd med det utfallet, men samma det. Endelig er den dritten ferdig. Jobb intervjuet gikk ganske greit idag føler jeg, i morgen får jeg svar på intervjuene jeg har vært på, så krysser fingrene! Har fått rydda litt idag og vasket litt klær. Vi har kost oss med deilig taco til middag og et par øl, så skal virkelig ikke klage. Har vært en fin dag. Satser på at været blir litt bedre til i morgen. Skal kanskje på kino til helgen og se "The fault in our stars." Gleder meg helt sykt, boka leste jeg ut på to dager og jeg gråt og gråt! Anbefales virkelig! Men dere får ha en fin kveld videre.


> Leo har vært kjempe flink idag!


> Kunne ikke bedt om noe bedre!

Hatt en fin dag?


kommentarer: 1Livet mitt i det siste

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 13:00

Hei alle fine!
Nå er det en stund siden jeg har skrevet. Har vært så sliten og hatt veldig mye å gjøre! Denne uken har jeg vært på flere jobb intervju og skal faktisk på et idag. Så jeg får krysse fingrene! Har så lyst på en jobb i sommer, har ikke ord! Tiden min har gått mye til å være med familien, kjæresten og skole. Har vært på stranda endag også og det var helt fantastisk vær. Var nesten syden i Norge! Igår hadde jeg første jobbdag i kiosken på Ullevål. Digger den jobben! Fikk med meg litt av VIF - Lyn igår og skal si det var bra stemning! Fikk masse herlige nye jobbkollegaer og tror jeg kommer til å trives veldig bra med denne jobben! Idag blir det bare et jobb intervju og slappe av resten av dagen, er desverre veldig dårlig vær idag. Mamma har også forlatt meg alene hjemme i 2 uker for Spania, så jeg og Leo bor sammen nå. Og det går faktisk veldig bra, foreløpig. Skal bli flinkere til å oppdatere og blogge litt mer om ting jeg liker osv. Vet ikke hvordan det blir med blogging til sommern, ettersom jeg bare har skolepc, og den blir tatt inn om ca 2 uker. Kommer til å savne maccen min. 

>1. Nevøen min trodde det skulle gå greit å bade med godteskåla. 2 & 4. Jeg og Leo gikk oss en tur. 3.Var på en fin klassetur.


> Meg og Sara på skolen


> Fine Lotta og Silje som jeg møtte på shoot for Brandsonly. Håper jeg skal stå mer modell samtidig som Lotta kanskje litt til høsten! Var kjempe koselig!

Hvordan har deres siste dager vært?


kommentarer: 0RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits