day 8: 5 ting du ønsker deg

 • Skrevet 06.06.2013
 • Klokken 21:50

Hei! 
Jeg ønsker meg vell egentlig utrolig mye som klær, sminke og smykker og ikke minst sko! Men her er helt klart noen ting jeg kommer til å spare til om jobben i sommer går bra! 

♥ Piercing i navelen
Har hatt så lyst på det i veldig lang tid nå. Vet ikke hvorfor jeg ikke har tatt det enda. Synes det er veldig fint og jeg vurderer sterkt å ta det nå snart! Men tror jeg venter til etter sommerferien i og med jeg kanskje kommer til å bade i ferskvann og det kan man ikke pga bakterier og den hullet må gro. Men siden jeg har hatt den tanken i flere år, så hvorfor ikke? Jeg må bare finnet et bra sted jeg kan ta som ikke er alt for dyrt. 

♥ Iphone 5
Er så dritt lei av 4s en min nå! Har hatt 4s i 1 og halvt år nå og den jeg har nå er lydknappen nede ødelagt (dritt irriterende). Er bare så lei av den! Setter veldig pris på den altså, men neste telefonen jeg skal ha skal helt klart være iphone 5. Så får se om jeg tjener noe på denne sommerjobben, så får jeg spare opp litt å se om jeg har 5000,- jeg kan bruke på ny telefon. Det hadde vært fint!

♥ Ombre hår (tørr ikke)
DET ER HELT SINNSYKT FINT! OH MAH GAAAAD LIKSOM! Jeg synes det er så jævlig fint, men jeg har ALDRI farget håret så jeg er drit redd for å drite meg ut. Har lyst til å ha min naturlige hårfarge på toppen og heller la det bli lysere nedover for jeg vil ikke miste min naturlige hårfarge, er kjempe glad i den! Men jeg tørr virkelig ikke ta sjansen, desverre.

♥ Mac book pro
Er helt forelsket i mac! Bruker skolepcn min heeele tiden! Og må levere den inn nå om under 2 uker, kommer til å dø :( Og den andre pcn min er en ødelagt ACER som jeg ikke tror kommer til å holde ut i sommer, veldig trist i og med jeg er avhening av pc. Men kanskje ganske greit. Men skal helt klart spare til en macbook som skal være min egen, det er et must! One you go mac, you never go back! Eller hva? 

♥  Ny speilrefleks - Canon 
Har et fucka sony kamera, de sa det kunne filmes med når jeg kjøpte det. Men hva faen, det kunne det selvfølgelig ikke og det er drit irriterende. Jeg kan heller ikke se på sjermen når jeg skal ta et bilde, utrolig slitsomt. Har tatt veldig mange fine bilder med sony kameraet mitt altså, men jeg vil ha et canon kamera der hvor man kan vri skjermen, filme og alt! 

> Hva ønsker du deg?


kommentarer: 2Sommerjobb!

 • Skrevet 06.06.2013
 • Klokken 10:41

Hei!
Woho, jeg fikk sommerjobben. Er bare telefonsalg men det er jo bedre enn ingen sommerjobb! Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde ut, håper det ikke er så ille som de skal ha det til. Starter 17 juni, grugleder meg litt. Er jo min aller første ordentlige jobb jeg har skaffet helt selv. Så det her blir spennende. Hadde ikke gjort noe med en jobb til i og med jeg ikke skal noe, men dette er bedre enn ingenting!

> Random bilde av meg og tantebarna mine! Skal i bursdag til han minste på lørdag!

Er så irritert på skolen, de kunne gitt oss fri idag men vi måtte møte opp til mattetimen 8.00, men jeg sov da. Har så mensensmerter og er plaget med pollen idag. Orker ikke gå rundt på skolen å klage å sippe over hvor mye jeg vil hjem igjen eller dø av smertene. Tror jeg skal prøve å få trent litt idag, men får se an. Tror dette blir en nok så kjedelig dag, men det får bare være.

Har du sommerjobb?
 


kommentarer: 1Intervju

 • Skrevet 04.06.2013
 • Klokken 15:37

Hei!
Har vært på Hovedøya med klassen idag, var litt koselig men masse klaging i og med at sola gikk bak en sky hvert femte sekund. Noen bada til og med, haha så veldig kaldt ut! Var veldig koselig å ta båten over fra vippetangen synes jeg. Helt klart at jeg skal ha båt og hytte når jeg blir voksen, er så koselig! Var uheldigvis ikke så veldig varmt i været idag, men det regnet i hvertfall ikke!

> Sommerfølelse!


> Nå skal jeg snart fare avgårde til Helsfyr for å dra på et jobbintervju. Wæ, mitt første. Gruer meg skikkelig, men får se hvordan det er og prøve å gi et bra første intrykk. Har så lyst på jobb i sommer! Ønsk meg lykke til for det trenger jeg! Håper jeg finner frem!

Hvordan er deres dag?


kommentarer: 4♥ day 6: En sang som får deg til å gråte

 • Skrevet 03.06.2013
 • Klokken 23:32

Hei!
Hopper over day 5 i og med at jeg aldri drar på konserter og ikke har sett noen spesielle jeg kommer på live. Så fuck den! Det her må være verdens fineste sang. Hører på den hver gang jeg er lei meg og i værtfall kjærlighetssorg fordi den beskriver ofte hva man føler. Elsker sanger som utrykker akkurat det jeg føler, for da kan jeg tenke og gråte litt ekstra. Alltid deilig å få det ut enn å holde det inne. Skal si denne sangen er ganske god å ha til tider! 
                                          

> Hva tenker du om sangen?


kommentarer: 0Kjedelig dag

 • Skrevet 03.06.2013
 • Klokken 19:14

Hola! 
Akkurat nå så har jeg veldig lite å gjøre og jeg kjeder meg. Skulle egentlig trene, men er så sykt trøtt at jeg bare droppa det (angrer litt nå). Og jeg kan ikke sove heller, skal heller prøve å legge meg tidligere i natt! Tror det er en god ide. Har hatt medieprøve idag, føler det gikk helt greit faktisk. Ellers har jeg bare slappet av med typen idag og ikke gjort noe, han dro for noen timer siden. Jeg har seriøst ingenting å gjøre. Trodde jeg aldri skulle si det her, men jeg ønsker jeg hadde en spennende bok jeg kunne lest (????). Tror jeg skal spise noe siden jeg kjeder meg så mye også starter hotell cæsar snart! Woho!

Skal på tur med klassen i morgen og det blir vell koselig! Håper det blir fint vær, eller så gidder jeg ikke dra. Har lyst til å gå i kjole, hihi. Er sååå klar for sommerferie. Skal også på det jobbintervjuet i morgen. Gruer meg veldig. Aldri vært på det før, men håper på det beste. Har søkt masse masse jobber, og håper på å få til 2 jobber om jeg er heldig (må få en først). Kunne virkelig trengt å tjene penger. Har russetia om 2 år, lappen og skal flytte ut en dag så får vell bare begynne å spare om jeg skal komme meg ut + studier kommer til å koste en del når jeg er ferdig på vgs. Jeg må bli flinkere med penger. 

> Summer - please hurry the fuck up!!
 
Gleder du deg til sommern?
 


kommentarer: 1Steder jeg skal besøke før jeg dør

 • Skrevet 02.06.2013
 • Klokken 12:19

Jeg er så sint! Sint for at jeg ikke skal en dritt i sommer og enda ikke har sommerjobb. Skulle gjerne tjent penger i sommer, det hadde vært flott! Og skal heller ikke noe på ferie, igjen. Jeg lengter etter tropiske steder og ferie til andre land. Har lyst til å oppleve nye ting, nye kulturer og ikke minst mennesker! Ååh, så kjipt. Værste er at jeg ser på masse bilder av forskjellige land jeg kunne tenke å dra til og det får meg til å lengte enda mer. Så da kan jeg jo like godt vise dere et par steder jeg kommer på i farta.

♥ USA: California, Miami


 
♥ Kroatia
 

♥ London


 
♥ Bora Bora

 

♥ Tyrkia
 

♥ Kreta
 

♥ Hawaii

 
♥ Paris
 

♥ Italia 

>Hvor kunne du tenke deg å reise?


kommentarer: 1day 4: Noe du savner

 • Skrevet 02.06.2013
 • Klokken 10:37

Jeg savner Hudøy! Kjempemasse! Man får så mange fine minner med masse bra folk, drar på tur hver dag, spiser gjendekjeks, løper til de andre koloniene, discoen og alt mulig. Hudøy er en så bra og fin opplevelse! Hater at jeg er for gammel til hudøy, ønsker jeg kunne dra dit hver sommer! Men skal helt klart ta meg sommerjobb på hudøy om et par år når jeg er gammel nok!


> Hva savner du? 


kommentarer: 0RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits