Utmattet

 • Skrevet 23.05.2014
 • Klokken 15:00

Hei.
Jeg klarer ikke beskrive hvor sliten jeg er for tiden. Jeg har havnet inn i en så dårlig døygn rytme og kan ikke huske sist jeg følte meg sprudlene og oppegående for en hel uke. Det er så mye skole nå, de kaster på oss det siste de kan. Jeg føler lærerne gjør det bare for å være jævlige. Jeg legger meg for sent og spiser for lite. Blir for sliten til å gå og ta meg noe å spise. Jeg orker ikke, rett og slett. Jeg er så utmattet. Sovner på dagen fordi jeg ikke klarer å holde øynene åpne. Klager konstant på hvor trøtt jeg er gjennom skoledagene. Jeg har ingen motivasjon til noe. Jeg har søkt jobb i over et fucings (beklager språkbruket) år og får bare avslag på avslag. Jeg er så dritt lei av alt nå. Jeg har null overskudd til å orke å trene, og føler jeg bare blir slappere og slappere. Ser ingen grunn til å ta vitaminer, får de meg egentlig til å føle meg noe bedre? Fraværet mitt er skyhøyt nå. Karakterene er ikke på topp og jeg skjønner ikke hva det skal bli av meg. Jeg er en 18åring som ikke har noe erfaring som ikke klarer å skaffe seg en jobb. Hvordan skal jeg klare å få opp motivasjonen min? Motivasjonen jeg ikke har? Jeg føler det bare er  så tomt, som at jeg bare gir faen. Hvorfor ble det sånn her? Jeg føler meg rett og slett helt udugelig. 

Det er så mye mer jeg egentlig vil få ut, men det er sånne ting man holder for seg selv. Så tror kanskje jeg bare gjør det. Det er så mye mas og press som ligger over meg både hjemme og skolen. Jeg er lei av lærere og foreldre som pusher på meg. Som ikke klarer å snakke om noe annet enn utdanning eller om at jeg må få skaffet meg en jobb. Er ganske slitsomt i lengden når jeg prøver mitt beste, og det ikke er bra nok. Men jeg er vell den eneste som får gjort noe med denne saken. Men det er så sykt vanskelig å rette på de 100 uvanene jeg har og gjøre de om til gode vaner. Har så lite motivasjon.

> Innlegget er bare for å få ut litt tanker.

>Flere som er lei av alt?


kommentarer: 0Outfit 22.05.14

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 13:53


Kjole - Bikbok // Sko - Toms // Solbriller - Gina Tricot

Hva synes du?


kommentarer: 4Photoshoot

 • Skrevet 21.05.2014
 • Klokken 14:21

Hei!
Nå har jeg nettopp kommet hjem. Hadde eksamen i engelsk, tørr ikke uttale meg om hvordan det gikk. Oppgavene var helt sykt dårlige etter min smak, men prøvde å gjøre mitt beste ut av det. Skal trøstespise en rett i koppen, fikk så lyst på det. Ellers igår var jeg på fotoshoot igjen, og julia var med som vanlig. Var veldig koselig, kjøpte meg en ny kjole igår som dere sikkert får se litt senere. Også tok vi en iskaffe når vi var ferdige hos BrandsOnly. Er 20% studentrabatt på Bikbok ut måneden, ønsker jeg hadde mer penger å brukte på klær for de har utrolig mye fint nå! Resten av dagen nå skal bare gå til å slappe av og trening, må prøve å legge meg tidlig idag, ble alt for sent igår. Ha en fin dag!

> Bedre outfit bilde enn det jeg postet igår.


> Var så utrolig fin vær igår etter skolen slutta!

Flere som har hatt/skal ha eksamen?


kommentarer: 1Outfit 20.05.14

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 12:33


Jakke - Lindez // Topp - Bikbok // Bukser - Bikbok // Sko - Toms // Kjede - Bikbok

Hva synes dere?


kommentarer: 317.mai

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 22:08

Hei!
Beklager for utrolig dårlig oppdatering fra meg! Har vært så mye i det siste og har brukt fritiden min på å slappe av! Men værtfall 17.mai i år var en helt grei dag. Kjæresten min følte seg litt dårlig og hadde ikke helt dagen, så humøret mitt sank litt også. Var koselig på frokost med jentene i klassen, før vi senere tura ned til byen hvor jeg møtte Leo og gikk litt rundt. Senere dro vi på en fin resturant, men var ikke helt i humør så vi dro til meg for å overnatte. På veien klarte jeg å ødelegge kjolen min. Elsket den, den var så fin. Og de har den ikke i butikken lenger, woho. Jaja, får finne meg en fin sommerkjole litt senere. Ellers så sov jeg og Leo hele søndagen, ikke at jeg hadde drukket noe serlig på lørdagen men var deilig å få slappe av litt. 

Nå er det tilbake med fult kjør, jeg kom opp i engelsk eksamen som jeg skal ha på onsdag. Aner ikke hvordan jeg skal øve, så vil skyte meg selv i leggen for jeg suger i engelsk. Har forberedningsdag i morgen og skal på en ny shoot for brandsonly. Må prøve å få spart litt penger nå fremover, jeg og typen vurderer å bestille oss en restplass-tur i sommer! Men vi får blogges mer i morgen!

> Min kjekke kjæreste i dress!

Hvordan var deres 17.mai?


kommentarer: 1Outfit 15.03.14

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 21:07


Cardigan - Bikbok // Topp - Bikbok // Kjede - Bikbok // Bukse - Bikbok // Sko - Toms

Hva synes du?


kommentarer: 2Gårsdagen

 • Skrevet 05.05.2014
 • Klokken 08:56

God morgen! 
Har snart blitt en vane å forsove meg hver gang jeg våkner for skolen. Burde skjerpe meg og komme meg i seng tidligere om kvelden. Må skjerpe meg de siste ukene, på drar meg unødvendige fraværstimer. Jeg må slutte å være så sinssykt lat. Men jo til gårsdagen, så var det koselig å møte mer av familien til Leo. Koste meg kjempe masse og det var veldig god mat, har aldri sett Leo spise så mye som han gjorde igår. Men jeg må nesten forte meg til skolen for å rekke timen som er etter friminuttet, har sikkert masse å gjøre på skolen idag. Må bli ferdig med en norsk innlevering jeg har utsatt og utsatt. Dere får ha en fin dag!

> Fra igår hos familien til Leo.

Hatt en fin helg?
 


kommentarer: 0Gaven til Leo

 • Skrevet 04.05.2014
 • Klokken 18:00

Leo fikk en kjempe fin genser av meg som han kledde sykt bra! Men den fineste gaven Leo fikk var noe jeg hadde brukt masse tid på å lage til han. Har brukt sikker over 24t til sammen og er litt sjokkert at jeg rakk å bli ferdig med det til bursdagen hans! Jeg laget han "Open when letters". Sånn brev han skal åpne i forskjellige anledninger han måtte trenge som om han er lei seg, glad, sint og alt mulig rart! Jeg har vært kjempe kreativ og er glad jeg ga han en så fin gave! Jeg tenker at en sånn gave som det her er noe av det fineste man kan få av en annen person. Leo ble kjempe glad og det var hele målet mitt!

>La brevene i en utrolig søt eske!

Hva er det fineste du noen gang har laget til en annen person?


kommentarer: 1En fin helg

 • Skrevet 04.05.2014
 • Klokken 14:56

God morgen! Igår var utrolig koselig, var som sagt ute å spiste med familien til Leonard. Smakte på and for første gang og masse rare tropiske frukter på en asiatisk resturang vi var på. Var litt kult å smake på nye ting, og drakk mine første to glass vin ute. Var kjempe kos hos Kristine senere på kvelden, men vi ble så slitene at vi tok siste bussen hjem. Har sovet lite og dårlig i natt, men har spist en god frokost og sovet litt mer nå. Men er fortsatt trøtt, må stå opp og fikse meg snart. Skal ut grille med familien til Leo om ikke alt for lenge. Blir en ganske rolig søndag, før det er skole igjen i morgen. Gruer meg litt allerede. Men er jo bare et par uker igjen før det er sommerferie og det skal bli fantastisk. Etterpå kan jeg vise dere hva jeg ga Leo i gave som jeg har brukt så ufattelig mye tid på!

> Meg og Leo på resturanten igår!

Flere som har hatt en fin helg?


kommentarer: 0Outfit 03.05.14

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 17:56


> Topp - Bikbok // Skjørt - Bikbok // Smykker - Bikbok // Strømpebukse - Lindex

Hva synes du?


kommentarer: 1Fine kjæresten har bursdag

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 10:35

Hei!
Er innsom en rask tur for å oppdatere dere! Idag har Leonard bursdag og har endelig blitt 18år! Gleder meg kjempe masse til å feire han, skal bli kjempe koselig. Har egentlig ganske mye å gjøre idag før jeg drar til han, må fikse ferdig gaven, dusje og fikse meg! Så må bare få våkna litt før jeg starter. Får virkelig håpe jeg rekker å bli ferdig, gleder meg sånn til å se reaksjonen hans til gaven! Har brukt helt sykt mye tid på den så han må bare bli glad! Skal i en bursdag til senere i kveld til fine Kristine, så dette blir kjempe koselig! Dere får ha en fin lørdag alle sammen!

> Dette er meg og Leo på bursdagen min!

Hva skal du idag? Noen andre som skal feire bursdag?


kommentarer: 1Lazy day

 • Skrevet 02.05.2014
 • Klokken 19:43

Hei der!
Bursdagen igår startet veldig bra, men utover kvelden skjedde det masse og kvelden var rett og slett bare helt dritt for meg. Skal ikke gå mer inn på det, vil helst bare glemme det. I dag har jeg ikke gjort serlig mye, var en tur på legevakten og har spist på bislett. Har spist sykt masse idag, og sykt mett. Har nettopp spist min andre middag, så får se om jeg orker mer idag. Har bare slappet av helt siden jeg har kommet hjem med å se på Prison Break. Snart skal jeg gjøre ferdig en bursdaggave til kjæresten min som fyller 18år i morgen, satser på det blir en koselig dag med venner og familien til Leo! Håper han blir glad for gaven. Så får nesten bare sette ingang med den! Skal prøve å få oppdatert dere i morgen før jeg drar ut, blir en lang lørdag. Skal i en bursdagsfest til etter vi har spist ute i morgen. Dere får ha en fin helg!

> Slenger med et random bilde siden jeg ikke har knipsa noe idag!

Hva har dere gjort idag?


kommentarer: 0Modell for BrandsOnly

 • Skrevet 01.05.2014
 • Klokken 20:00

Hei! 
Nå skal jeg fortelle dere om noe kult. Forrige uke fikk jeg svar på en litt spennende mail, jeg hadde skrevet en liten søknad på å prøve meg som modell også fikk jeg svar fra noen som var interesserte! Så på tirsdag dro jeg og Julia  ned til byen fordi jeg skulle på en fotoshoot for Brandsonly. Først var jeg veldig nervøs og spent fordi jeg har aldri vært med på noe sånt, og i starten var det vanskelig å få til poseringene osv. Men etter hvert så gikk det mye lettere og ting gikk fortere, tror vi holdte på i rundt 5timer til sammen. Skal si jeg var ganske utslitt og sulten når jeg skulle dra meg hjemover. Men bildene ble veldig bra og jeg er fornøyd, skal kanskje tilbake neste uke og stå litt mer modell for dem så det gleder jeg meg til!

> Her er et par av bildene jeg fikk, er de ikke kule? Er så rart å se seg selv sånn her, men virkelig artig!

BrandsOnly organiserer eksklusive merkevaresalg på nettet med noen av de beste merkenavnene i Norge. Salgene er utelukkende for våre medlemmer og prisene vil være fra 50 - 80% lavere enn i butikken. Alle varene på BrandsOnly.no er autentiske og fra kjente merkevare-leverandører. Produktene vi tilbyr kan være innen klær, tilbehør, smykker, interiør, elektronikk og mange andre spennende kategorier". Så man kan altså kjøpe merkeklær mye billigere enn det de egentlig er verdt, det er jo en bra avtale for de som vil ha ordenlig merkeklær mye billigere! Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på BrandsOnly

Har du prøvd det ut før?


kommentarer: 0Første mai

 • Skrevet 01.05.2014
 • Klokken 14:08

Hei alle fine!
Idag har jeg sovet ganske lenge, våknet vell rundt tolv tiden. Utrolg deilig å sove lenge og ha langhelg, skal virkelig ikke klage! Mai er en fin måned! Igår sov jeg faktisk så og si hele dagen etter jeg kom hjem fra skolen, så la meg ganske sent. Idag skal jeg i bursdag til en søt jente i klassen, får håpe det blir en fin feiring. Er litt usikker på hva jeg skal ha på meg i kveld, men finner sikkert ut av det til slutt. Skal bare slappe av frem til det og fikse litt på en bursdaggave til min kjære Leonard! Blir nok hjemme ganske sent i natt, må vell snart sette igang for å bli ferdig med alt jeg skal idag, blant annet å rydde rommet. Ha en fin dag alle sammen!


> Slenger med et bilde av de fine folka fra klassen min! Fra venstre, Leonard, meg, Sara, Connie, Mariela & Sema!

Hva skal dere idag?


kommentarer: 0RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits