Har blitt litt syk

  • Skrevet 26.02.2013
  • Klokken 21:31

Enten har jeg blitt smittet av veninna mi, typen eller så er det bare jeg som er jævlig dårlig til å kle på meg i og med at jeg har fått vondt i halsen og blitt litt forskjøla. Skylder på alle andre grunner enn meg selv, siden selv om jeg fryser bittelitt kanke det være en grunn til å bli syk, hehe. Jeg startet dagen med å kjenne jeg ikke orket skolen og at jeg hadde vondt i halsen, så lagde jeg meg en kopp te og så på et parr serier. Typen tok en tur innom på sykebesøk etter han hadde vært på skolen, var koselig. Ellers har jeg bare sittet stille i hele dag og vært usunn, føler en trang til å spise sjokolade akkurat nå men skal prøve å ikke la fristelsene ta meg. Det er så irriterende å være tett i nesa, føler jeg hører dårligere da også + jeg kan ikke snakke høyt for da "knekker" stemmen min. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
> Bilde fra instagram, følg meg; Rikkejuliane.

Jeg har også vært kjempeflink til å rydde rommet og klærne mine idag, må skryte litt for ekke ofte jeg gjør det frivillig. Nå skal jeg lage meg en kopp med te også tenker jeg å legge meg snart, så godt natt 


kommentarer: 4Savner det?

  • Skrevet 13.02.2013
  • Klokken 20:17

Hei!

Synes det er sykt rart, for jeg fikk plutselig et stort savn for bloggen. Det er så kleint å blogge siden folk skal hate og kommentere alt, og ikke minst skrike det ut. Samme greia med twitter, just shut the fuck up. Hihi, neida men jeg sanver det. Har sett tilbake i bloggen og jeg tok faktisk en god del fine bilder når jeg blogget, og det er grunnen til jeg startet på media. Men jeg tar jo faen meg aldri no fine bilder lenger. Hva skjedde? Skjønner ikke hva det skal bli av meg til slutt, går første året og er skolelei allerede. Skjerpings må skje. 

Blir vell for det meste blogging når jeg føler for å få ut tanker om ting, litt om trening og ting som provoserer meg. Kan bli artig. Og mest bilder i think.

Nå for tiden så sover jeg mye, trener innebandy og har startet på elixia, tar livet ganske med ro. Skal bli flinkere til å fokusere på skolen i og med at jeg har hengt litt etter, men har fått gjort en god del idag. Mangler bare å øve til naturfagsprøve i morgen, men idol er så koselig å se på og i tillegg hadde jeg PT time igår og har aldri vært så støl, så føler ikke for å reise meg opp. Hehe, men ja, vi får se hvordan dette går og hvor kleint det her blir. Woho!

> Tar livet med ro bare.

Good night people.
 


kommentarer: 1RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits