tierd girl

  • Skrevet 10.10.2013
  • Klokken 20:08

Heia bloggen!
Har vært ganske lat på å oppdatere i det siste, har ikke skjedd noe super spesielt å fortelle om. Er også ganske sliten etter skoledagene, sluttet ikke før 15.50 og var hjemme rundt 16.30 idag, eneste jeg gjorde var å kaste i meg mat (alle hadde med for lite mat og sultet i hjel siste timen). Etterfulgt av at jeg sovnet, og våknet for en time siden. Jeg må bli flinkere til å være selvstendig når det gjelder trening, er alt for dårlig. Har et engelsk essay jeg skal levere i morgen midnatt og jeg aner ikke hvordan jeg skal starte, men tenker å starte nå snart. Er så sint på meg selv for at jeg sovnet, skjønner ikke at jeg er så sliten som jeg er! Har fått litt bedre døgnrytme nå i det siste og har spist frokost 3 dager på rad (en god start), men aner ikke hvorfor jeg er så trøtt og mye mer sulten. Merkelig.

> Jeg og Mariela møtte søte Connie og Nawal i byen for noen dager siden. Vi ble med på en videoblogg på bloggen til Nawal, check it out!

Hvordan har dere det?


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits