My usual everyday makeup

  • Skrevet 02.10.2013
  • Klokken 19:00

Hola!
Tenkte å vise dere sminken jeg bruker i og med jeg fikk noen spørsmål om det! Jeg bruker faktisk ikke sminke hver eneste dag, går mer uten enn med for å være ærlig. Bruker heller ikke all sminken på en gang, som er sjeldent jeg bruker øyenskyggen! Men resten er som regel det jeg bruker når jeg først velger å sminke meg!

1.  Maybelline new york - the roket volum express. ELSKER den mascaraen! Jeg som har lange øyevipper fra før får skikkelig bra effekt med denne! Jeg bruker også Masterpiece max fra max factor men bruker den nesten aldri lenger! Rocket har helt klart blitt min favoritt.
2. Solpudder The Bodyshop. (01 golden bronze). Det solpudderet her er virkelig bare glitter, så bruker det bare på kinnbena for å fremheve litt!
3. Sminkekost fra Makeupmekka. Bruker den til å ta på "pudder foundation" og til kinnbeina.
4. bareMinerals. (Medium beige) Det er en utrolig god foundation! Den dekker det som trengs mens den ser mer naturlig ut! Liker den veldig godt, eneste ulempen er at den er VELDIG sølete av seg.
5. Naked 2 - Urban decay. Elsker denne øyenskygge paletten! Fargene er så classy og enkle! 
6. Sminkekost fra Makeupmekka.
Brukes til isadora solpudderet.
7. Isadora bronzing powder.
(Terracotta tan 41) Har brukt dette solpudderet så lenge jeg kan huske, tror jeg har knust 2-3 stykker av det. Men liker det virkelig!
8. Eyeliner fra maybeline.
Tar det på innsiden av øyet holdte jeg på å si. Men dere forstår sikkert!
9. Isadora fine liner eye stylo.
(01 carbon black) Denne er helt grei! Føler den blir fort tørr når den er uten for korken og skal påføres, men klarer det alltid til slutt etter en stund!
10. Concealer fra L'oreal paris.
(Natrual beige) Concealer er greit å ha hvis man har en kvise eller er veldig trøtt!
11. Leppestift Mac.
(Chatter box) Elsker fargen! Den er så sykt søt! Pleier ikke ta på mye, for den er veldig sterk. + Pleier å ta et lag eos under, det blir mye finere!


Hva slags sminke bruker du? 


kommentarer: 6
ANNELI

02.10.2013 kl.19:06

Så fin sminke:)

Janne, kommenterer tilbake

02.10.2013 kl.19:31

elsker den mascaraen :)

idaoolsen

02.10.2013 kl.20:10

Kjempe fin sminke! :-) Likte spesielt leppestiften, hvor naturlig den så ut! :-)

Katarina

03.10.2013 kl.14:10

Yo!!! Jeg vil bare starte med fortelle deg at denne bloggen er til sykt stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Navn

03.10.2013 kl.20:40

Hei kjære deg! Jeg lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da gjør du meg til verdens gladeste jente. :) Vet at du liker godt rosa, så hvis jeg vinner vil du kunne kjøpe kofferten i butikkene om ikke lenge :D

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

bildeverden

22.11.2013 kl.15:00

Veldig mange fine produkter! Elsker dem :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits