Ukens spørsmål #1

  • Skrevet 02.10.2013
  • Klokken 00:05

Hei! Vært ganske lat med å blogge de siste dagene, har tatt livet ganske med ro og ikke noe serlig har skjedd. Har bare trent og sett på masse serier osv! Meget spennende. Men nå tenkte jeg å svare på spøsmålene jeg har fått av dere! 

Hva er det som inspirerer deg og din klesstil?
- Jeg tar veldig mye inspirasjon fra tumblr, we<3it og andre bloggere som jeg leser. Tenker egentlig ikke så mye på klesstilen min, tar på meg noe jeg synes ser fint ut og føler meg komfertabel i!

Hvordan går livet? Har du det bra? 
Det går litt opp og ned til tider, har dager der jeg er veldig sliten, lei, irritert og er nede, men som regel så går alt veldig bra!  Jeg har det veldig bra! Innebandy går bra så langt, skolen, har tatt kontakt med faren min, venner osv! Tusentakk som spørr!

Syns du blogg er litt kleint?
HAHA! Litt kanskje, eller ikke det å blogge sånn generelt, liker å ta bilder og skrive, men om folk rundt meg nevner det forran meg da synes jeg det blir litt kleint. Enkelte ting som blogg og twitter skal man ikke nevne forran enkelt personen mener jeg da!

Hvor handler du klær? Favoritt butikker?
Det går for det meste i bikbok egentlig når jeg tenker meg om. Også litt på carlings, gina tricot osv! Har ingen favoritt egentlig, synes bikbok har blitt så kjedelig men finner som regel 1 eller 2 ting jeg liker. 

Hvordan sminke bruker du?
Kan lage et eget innlegg om det! :-)

Hvor lenge har du holdt på med Innebandy? Posisjon? Skal dere på gothia?
Jeg har drevet med innebandy siden oktober 2008, så 5 år nå, går inn i mitt 6 år! Trives virkelig med sporten. Jeg spiller noe som kalles center (midtbane) og har alltid spilt center. Og ja, vi skal til Gothia i år tipper jeg!


Hva skal du nå etter 2 vg?
Etter vg2, skal jeg gå vg3 på media. Tenker å få studiekompetanse og skal så klart gå siste året på Bjerke om jeg kommer inn igjen! Triver utrolig godt der. Skal også være russ, hehe. Men etter det så aner jeg faktisk ikke hva jeg skal eller vil bli! Vurderer fysoterapaut eller politi. 

Fornøyd med klassen din? Første inntrykket av klassen?
Jeg er veldig fornøyd, vi er nesten den samme gjengen som i fjord og de "nye" glir rett inn i klassen! Førsteintrykket var at vi var litt grupert først med de "nye" og "gamle" men nå etter over en mnd på skolen så har vi blitt mer vandt til hverandre hele gjengen!

Retter du håret eller har du helt naturlig rett hår?
Jeg retter det! Hvis jeg ikke retter det ser jeg ut som en puddel, og det er ikke tull!

Genseren du har på deg i headeren, hvor er den fra?
Den er fra Urban, vet ikke om de har den lenger, kjøpte den på 50%. Har den også i blå!


Hvordan interesser har du?
Går vell for det meste i innebandy faktisk! Kanskje litt serienerd også, hehe!

Hvor ser du deg selv om ti år?
Jeg aner virkelig ikke.. Helt ærlig så synes jeg fremtiden er skummel å tenke på! Håper jo at jeg er gift, har fått et barn, tjener bra med penger og at mannen min gjør meg lykkelig (?).

Hvor ofte trener du?
Har 2 innebandytreninger i uken + kamper i helgene. Prøver å trene på elixia ved siden av, men jeg er sykt lat.

Beskriv deg selv.
Lat, overfølsom, smiler mye, irriterende, snakker for mye, kan være snill og godhjertet.

Hva liker du mest med deg selv?
Hmm, den er litt vanskelig! Men kanskje øynene mine eller øyevippene, er det jeg får mest komplimanger for!


"Bestevennene" dine i klassen?
Bestevenner.. Hmm, de to nærmeste i klassen som jeg snakker med daglig og kan fortelle problemene mine til er vell Mariela og Leo!

Pleier du å spille sims?
HAHAHAHA nei? Okei da. 

Topp 3 kjekkeste i 3 klasse på Bjerke?
Haha? Eh, kan veldig få navn + har egentlig aldri tatt meg tid til å se på gutta jeg går på skole med faktisk! Flere som ser bra ut da :-)

Syntes du at du selv er et bra forbilde?
Njæ.. Tenker egentlig aldri på det å være et godt forbilde egentlig. Føler ikke at noen ser opp til meg akkurat og da har det vell ikke så mye å si? Oppfører meg jo rundt de som er mindre enn meg i familien osv. Vet egentlig ikke jeg.

Hvorfor blogger du?
Fordi jeg liker det, har drevet med det i 4 år kanskje. Men jeg er så av og på hele tiden. Savner de periodene jeg var veldig flink til å ta bilder faktisk. Er også godt noen ganger å få ut følelser og tanker.

Snuser / røyker du?
Jeg har prøvd snus men gjør det ikke fast, og jeg har aldri røyket.

Lyver du mye til foreldrene dine?
Nettopp fått kontakt med faren min, så nei. Men til mamma, ja om små ting. De fleste ungdommer har vell ting de ikke vil fortelle foreldrene sine + moren min kan være veldig masete og jeg orker ikke alle spørsmålene hun kan komme med til tider, så da lar jeg heller ting bli utenfor det vi snakker om eller det hun spør om. Men jeg elsker moren min utrolig høyt så klart altså!

Kan du svare på spørsmålene på video?
Nei.. Om jeg finner gamle videoer av meg selv nå som jeg ikke får sletta så sitter jeg og angrer på at jeg lagde de. Trenger ikke flere sånne videoer!

Hva slags humor har du?
En ganske dårlig en faktisk..


Spørr om noe til neste gang! Noe du lurer på?
 


kommentarer: 4
juliaamyklebust

02.10.2013 kl.13:17

Bra svart :-)

Fan og Rannveig

02.10.2013 kl.13:46

n.n

En fast leser

05.11.2013 kl.22:33

hva skjedde med at du og Leo var i et forhold? er det sant? hvis nei, hvem facerapa deg?

En fast leser

05.11.2013 kl.22:44

hva heter typen din? hvor gammel er han? hvordan ble dere kjent? hvilken skole går han på?

har du iphone? hvis ja, hva er bakrgrunnsbildene dine(både på låst skjerm og på hjem skjermen)?

hvilke 3 apper er du helt avhengig av på iPhonen?

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits