Innkjøp denne uken!

  • Skrevet 28.09.2013
  • Klokken 18:00

Hei fininger!
Nevnte igår eller overigår noe om at jeg hadde kjøpt en ny kosegenser! Tenkte å vise dere den og noe annet jeg kjøpte her om dagen! Den kosejakken jeg snakket om, klarte ikke gå forbi butikken uten den. Måtte ha den bare, forelsket meg virkelig i den! Du vet den "MÅ HA" følelsen man får på noen plagg eller ting man virkelig vil ha? Vell, trenger jeg å si mer enn at jeg fikk den følelsen? Jeg kjøpte også verdens deiligste skjerf fra bikbok og en fin cardigan som jeg synes var helt sykt fin! Det var siste de hadde igjen i den fargen der, og synes den var mye finere enn den helt hvite.

Skulle også kjøpe meg månedskort, ikke at det er noe å skrive om sånn egentlig! Men når jeg skulle fylle på sa mannen bak kassa at jeg hadde et helt månedskort som ikke var aktivert på en måned! Haha! Herregud, jeg har glemt å validere kortet mitt forrige måned! Er det mulig? Ble ganske glad for hadde vært blakk om jeg måtte kjøpt nytt månedskort så ble ganske glad, men ble jo også sjokkert og redd. Tenk om jeg hadde blitt tatt i kontroll denne mnd? Da hadde jeg grini så sykt mye, huff! Har hatt skikkelig flaks!

> Deilig hvit kosegenser, føler meg som en teddybjørn! Kjøpte den hos risøe! 


> Skjerf og cardigan fra Bikbok!

Hva synes du om innkjøpene?


kommentarer: 1
ine kristine

28.09.2013 kl.18:13

Genseren øverst så kjempegod ut!

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits