Dårlig døgnrytme

  • Skrevet 24.09.2013
  • Klokken 08:38

God morgen!
Jeg sov helt jævelig i natt. Herregud, sovna ganske greit tid men våkna 2 timer etterpå og fikk ikke sove, heldigvis måtte jeg ikke stå opp før 08:00 så det går greit. Igår var jeg en god stund i hallen, var igjen en time etter treninga fordi en søt dame i hallen skulle se på hånda mi. Fikk faktisk vondt med engang jeg begynte å trene igjen! Men hun sa da burde jeg ta det litt med ro, og hvis jeg får vondt skulle jeg masere det punktet på foten hun maserte for å få det bedre. Haha, fra å ha overbelastning i håndleddet og masasje i foten hjelper det (?) whaaat. Veldig merkelig, men så lenge det funker for meg så er det greit!

Jeg må bare si jeg HATER tbanen, værtfall om kvelden. Mongo bæsj! Bussene gikk mye oftere opp til her jeg bor når det var buss for bane, men nå går de bare 2 ganger i timen. Jeg hater tbane, gi oss buss for bane tilbake! Jo, ruter lurte meg igår. De sa en buss skulle gå om 7min som jeg hadde rukket, og den kom faen meg aldri. Stod å frøs i 24 min før den stygge bussen min kom. Var så irritert at jeg gikk å kjøpte meg sushi. SUSHIEN VAR IKKE SÅ GOD HELLER. Hadde en ulykke dag igår. Dro også ut en time for tidlig når jeg skulle på trening så jeg gikk hjem igjen og ventet en time. Hehe.

Håper på en bedre dag idag!  

Lenge siden dere har hatt en ulykkes dag? 


kommentarer: 1
Nong og Thomas

24.09.2013 kl.09:18

nei :( hadde det på søndag :( eller i helga faktisk

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits