Hårpleie anbefaling

  • Skrevet 23.09.2013
  • Klokken 12:02

Hei alle sammen! 
Tenkte jeg kunne gi dere noen tips på hva slags hårprodukter jeg bruker! Gidder ikke skrive om shampoo og balsam for det varierer jeg hele tiden fra matbutikken eller vita. Jeg klipte meg for langt over en måned siden og retter håret ganske ofte. Håret mitt pleier å bli slitt fort, men nå har jeg prøvd å være flinkere til å ta vare på det og det er ikke blitt slitt enda! Tror produktene jeg bruker har hjulpet meg litt, startet med noen nye etter jeg klipte meg og tenkte jeg kunne vise dere de!


> Hårkur fra Wella mot tørt hår, kan kjøpes hos bangerhead HER
Jeg er veldig fornøyd med denne, prøver å ta kuren en gang i uken for å tilføre håret mitt litt fuktighet, håret virker friskere etter man har hatt i denne kuren og håret blir liksom litt "softere". For at denne kuren skal ha best mulig effekt skal jeg vise dere trinnene frisøren min anbefalte meg!

1. Vask håret med shampoo og skyll ut 
2. Håndkle tørk håret ditt litt og påfør kuren, start i tuppene og heller ta litt mer lenger opp i håret om du føler for det etter du har tatt kuren i tuppene.
3. Ta på håndkle eller en pose på hodet og vent 20-30 min for at det har trukket godt inn (kan også soves med over natten)
I ventetiden og du tar det når du er i dusjen kan du bruke tiden på å nappe øyenbryn og shave, kanskje ta på en annsiktsmaske også?
4. Skyll ut kuren, men ikke helt. 
5. Ta balsam i håret, la det virke i 2-3 min og skyll ut med litt kaldere vann enn du brukte istad (Varmtvann og kaldtvann fungerer på håret som med porene i huden vår. Varmt vann åpner skjelllaget i håret, og litt kaldere vann lukker det. Da holder hårkur og hårfarge osv mye lenger for håret og håret blir mindre slitt.)


> Varmebeskyttende spray fra Sexy hair kan du få kjøpt hos bangerhead HER!
Som sakt så retter jeg håret hver uke, og denne sprayen sprayer jeg hele håret med før jeg skal rette det. Den lukter faktisk litt godt og jeg er veldig fornøyd med den! Har ikke fått slitt hår enda og håret mitt pleier å slites ut fort pga rettinga mi! Bruker litt av den hver gang jeg retter håret. Er veldig fornøyd med den og anbefaler den på det sterkeste! Den er heller ikke så alt for dyr! 


> Moroccanoil kan kjøpes hos frisøren!
Dette produktet har de desverre ikke på Bangerhead men jeg anbefalerer dere det virkelig! Mange bloggere har skrevet om det, men det er faktisk en helt fantastisk hårolje! Jeg pleier å ha den i håret etter jeg har rettet det for å samle håret litt, på meg så går håret frahverandre igjen utover dagen, men håret mitt er noe for seg selv så ja. Men oljen lukter utrolig godt, er lett å påføre. Det som er litt irriterende er at det kommer litt for mye ut av pumpa for meg som ikke har så langt hår lenger, men det går greit. Den gir veldig mye fuktighet til håret og jeg elsker den! 

Håper noen av tipsene og anbefalingene får dere til å teste det ut! Bruker du noen av de produktene? Fornøyd


kommentarer: 4
Marthe

23.09.2013 kl.12:24

Stilig! Har faktisk brukt Moroccanoil før :-)

sarai94

23.09.2013 kl.15:24

Ikke prøvd noen av disse produktene, men det siste produktet står høøøyt på ønskelisten :D

xx Siri

Idunn

23.09.2013 kl.17:43

du har fin blogg, rikke <3

Rikke Juliane

23.09.2013 kl.21:51

Idunn: <3<3<3

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits