Igår var en bra dag!

  • Skrevet 22.09.2013
  • Klokken 19:32

Hei!
Igår skjedde det ganske mye, men det som betydde mest ved dagen igår var da jeg møtte pappan min. Jeg var veldig spent og nervøs før jeg skulle møte han, ante ikke hva vi skulle finne på eller hvordan det kom til å bli. Har du noen gang fått en følelse som er litt sånn "jeg bare snur meg og går min vei" følelse før du skal gjorde noe stort? Sånn følte jeg det litt når jeg var et hjørne unna å se han. Var så sykt nervøs. Men det gikk faktisk kjempebra! Lillebroren min var med og han er 7 år, var veldig pratsom med meg og kjempekoselig! 

Vi dro en tur i den mathallen, så spiste vi litt og titta litt. Var litt facinerende å være der i og med jeg bare har hørt snakk om det stedet, men egentlig aldri vært der. Senere dro vi til Lamberseter senteret for å spise litt senere der osv, men i mellomtiden måtte pappa hente kona si, så jeg passet på lille Victor og gikk litt rundt. Han hadde fått penger, og jeg spørte om jeg skulle ta de i tilfelle han kom til å miste de. Men han skulle absolutt passe på de selv. Når vi hadde kommet til senteret, hadde han faktisk klart å miste pengene sine.. Haha, siden jeg er så søt og snill spanderte jeg is på han. Var koselig å bli litt mere kjent med han også, og høre om hvordan livet til en 7 åring er!

Jeg var veldig sliten igår, siden jeg sov litt dårlig så jeg var ikke sånn super pratsom og helt med. I tillegg var det ganske mye støy på de stedene vi var på og sånt blir jeg faktisk mer utslitt av! Men jeg synes det var veldig koselig å møte faren min igjen, tror nok vi kommer til å holde kontakten! Tok desverre ingen bilder, tenkte ikke helt på det og hadde vært litt awkward om jeg begynte å ta bilder egentllig. Hehe. Jeg er glad jeg tok sjansen og nå er jeg ferdig med det værste! Feels good!

Har lært så mye de siste månedene om ting i livet, som har gjort meg sterkere! Er ikke ofte man får en sjanse til, og er man sterk nok til å gi det en sjanse til så er det veldig modig og bra! Hvis du er så heldig å får den sjansen igjen, ta den og gjør det beste ut av det! Det er ikke alltid man innser hva man har, før du mister det. Så ta vare på det!

Tusentakk til alle de positive tilbakemeldingene jeg fikk av mine venner for sjansen jeg tok! Betyr utrolig mye for meg å se andre bli så glad på mine vegne, det gjør meg ekstra glad! Love you all 


kommentarer: 3
Ulrikke

22.09.2013 kl.19:52

Wow Rikke! Kjempeglad på dine veiene! :)

baconsvor

22.09.2013 kl.23:06

Rørende innlegg! :)

sandra seville

23.09.2013 kl.08:01

bra skrevet! :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits