Finally.

  • Skrevet 19.09.2013
  • Klokken 21:58

Hei alle sammen! 
Har ganske mange tanker jeg føler jeg må få ut nå. For de som vet jeg har blogget lenge så skrev jeg et ganske personlig innlegg om faren min i fjord for litt over et år siden! Her! Var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre. Fikk veldig mange fine kommentarer og mange av vennene mine kontaktet meg på facebook og sa de støttet meg! Betydde veldig mye!

Fikk nr hans for et halvt år siden på bursdagen min, har vært lenge usikker på om jeg skulle kontakte han eller ikke. Var perioder jeg tenkte veldig mye på det, lurte på hvordan blir det om jeg gir det en sjanse. Blir det bra eller dårlig? Kommer det noe positivt ut av det denne gangen? Osv. Mange spørsmål og tenker som oversvømte meg litt til tider.  Er jo ikke bra å tenke for mye på en ting, tar ganske mye energi og går kansje litt utover andre ting også!

Vell, i sommer var jeg veldig langt nede. Tenkte masse, masse! Fikk ikke den sjansen jeg ønsket å få når jeg gjorde en feil, så da tenkte jeg sånn i denne situvasjonen. Tenkte, hvorfor ikke gi det en sjanse? Er verdt å ta sjansen å se om det funker og om ting kan bli bra. Hvis det ikke fungerer så funker det rett å slett ikke. Så jeg sendte en melding til faren min. Haha, jeg tørte ikke ringe. Så det jeg skrev var bare: "Hei! Det er Rikke!". Så ringte han opp etter et par dager! Vi snakket litt, fortalte om skole, hva jeg gjør på fritiden, resten av familien osv. Fikk høre litt fra han også. Jeg har visst det hele tiden, at jeg har en lillebror. Han var veldig liten når jeg først hadde litt kontakt med faren min og var litt rart å være en storesøster når jeg alltid har vært "Tante Rikke". Men nå er lillebroren min faktisk 7 år og begynner å bli stor!

Har hatt veldig mye å gjøre i og med jeg jobbet helt frem til skolen startet, også hadde jeg skolen og ville komme inn i litt rutiner. Ville være litt med venner og komme inn i det normale livet mitt etter den sommeren jeg har hatt. Ville også komme  rutine med innebandyen og jeg var på U19 samling, så var masse som skjedde hele tiden! Vi snakket ikke så veldig mye, vekslet litt meldinger om hvordan det gikk og at vi snart måtte møtes.

Så nå har vi avtalt at vi endelig skal møtes på lørdag! Tror han skulle ta med lillebroren min så jeg får bli litt bedre kjent med han også! Jeg gruer meg veldig, samtidig som jeg er kjempe spent på hvordan det skal bli. Er 9-10 år siden sist. Det er veldig lenge og jeg har vokst en god del på de årene. Det her er et STORT skritt for meg som kanskje kommer til å forandre mye i livet mitt! Er kanskje greit at jeg får kontakt med faren min sin side av familien igjen i og med at familien min er ganske komplisert på mamma sin side! Har veldig mange spørsmål som kommer til å bli besvart når jeg starter dette nye kapittelet på livet mitt. Jeg er helt sykt spent! Håper den kleinheten jeg husker fra jeg var 7-8 år forsvinner ganske fort. Er jo litt rart i starten og uvant, men håper virkelig det går over denne gangen + nå har jeg mye mer forståelse hva jeg går med på!

Håper virkelig det blir en bra dag! Ønsker virkelig dette går den positive veien for meg! Er jo et halvt år til jeg blir 18 og han blir jo eldre og eldre, så tiden er vell inne nå. Vet ikke helt hva jeg føler nå, er så mange følelsler på en gang! Hver sommerfugl i magen min er hver sin følelse. Nervøsitet. Glede. Spenning. Nyskjerrighet. Og ikke minst lykke. Får vell skrive litt om etter jeg har møtt han, om hvordan det var for meg osv. Føles ganske godt å løfte hjertet rundt dette temaet. Har vært et gangske følsomt tema opp gjennom årenene periodesvis, noen ganger har det vært greit å snakke om det og forklare hvorfor jeg ikke har tatt kontakt med faren min. Men endelig har jeg tatt meg motet til det!

Husk å gi sjanser i livet er viktig, hvis det ikke funker som du ønsker og du ikke klarer å fikse det så har man i værtfall prøvd!


kommentarer: 1
Sandra Seville

21.09.2013 kl.18:46

så pen du er :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits