Helgen som var!

  • Skrevet 17.09.2013
  • Klokken 08:55

Hola!
Landslagsamlinga gikk ganske bra! Var utrolig koselig å være med alle jentene fra de forskjellige klubbene, elsker det! Jeg gikk rett i gulvet på lørdagen så tårene rant og brannsårene ble ganske røde, men tøffe meg klarer alt! A-lags matchen var veldig spennende å se på, svenskene hadde et så sykt høyt niva og vant 8-2, var veldig gøy og se på! Så alt i alt var det en veldig bra helg med masse innebandy! Ble ganske sliten, men er verdt det! Håper mer enn alt jeg blir tatt med vidre til neste samling!

> Meg, Heidi, Andrea & Anna - Meg og Emma på vei til landslagskamp.


Igår var en ganske morsom dag, sluttet mye tidligere siden skulle til tannlegen i byen og endte opp med å shoppe litt. Møtte så noen kompiser fra wang og vi surra litt rundt før vi dro og spiste kebab. Som dere ser ødela vi hele buksa til Krister og det var jævlig morsomt! Måtte også sitte å se på treninga vår fordi jeg er så "klønete".


> Japp, har klart å overbelaste håndleddet mitt tror jeg, er ikke sikker på hva det er men det er vondt. Venter til etter onsdag før jeg drar å sjekker meg. Så tenker bare å gå rundt med støttebandasje for å støtte det opp litt, gjør mindre vondt å røre på meg da faktisk. Men jaja, vi får se! Skal trene på elixia etter skolen idag, så får ta det litt rolig!

Hatt en fin helg? Hva skal du idag?


kommentarer: 1
helene simensen

17.09.2013 kl.11:17

I dag skal jeg på jobb :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits