Kveldskos

  • Skrevet 11.09.2013
  • Klokken 21:59

Godkveld!
Nå sitter jeg her nydusjet og kjempesliten etter dagens treningsøkt! Ble ganske mye løping i og med at vi var så få på trening, men gikk ganske bra! Trenger all den løpinga for å si det sånn, hehe! Har laget meg en god kopp te jeg skal kose meg med og tent masse telys! Har også laget meg en sunn kornblanding med vanilje yoghurt og bringebær, namnam! Må bli flinkere til å spise sunne ting som er godt, enn all driten jeg spiser! Så rommet mitt er kjempekoselig akkurat nå! Var jo syk forrige torsdag, da gikk jeg glipp av ganske masse skolegreier som skjer i morgen så har en del å gjøre nå, uheldigvis. Må gjøre samf lekse og skrive et debattinnlegg til norsken, så får nesten bare sette igang! 

> Elsker levende lys!

Woho! Fikk nettopp lønn, så fantastisk! Gleder meg til å bruke litt av det, tror nok ikke jeg kommer til å klare å spare så mye av det. Må bare slutte å bruke masse unødvendige penger på mat. Fyfy!

Hva skjer hos deg nå?


kommentarer: 1
Ida Stenersen

11.09.2013 kl.22:07

Så fint bilde!

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits