Savner å blogge?

  • Skrevet 05.09.2013
  • Klokken 21:24

Noen ganger får jeg sånn "kick" der jeg faktisk får lyst til å blogge, men tar nesten ikke noen fine eller spennende bilder av livet mitt så hvorfor? Men kan jo prøve det ut når jeg gidder, vi får se. Liker å skrive og få ut følelsene mine, er ganske greit. Derfor jeg klager så mye på twitter, hehe. Rikkejuliane på twitter for de som vi høre på klagingen min!

Har vært småsyk hele uken, så ble hjemme idag i håp om å bli bedre. HATER å være forskjøla og snufsete + vondt i halsen! Har ikke tid til sånt nå, skal på U19 samling neste uke og må være frisk så jeg kan gi alt den helgen. Gleder meg helt sykt! Er så glad jeg ble tatt med vidre, vil virkelig spille VM! Lang vei igjen, men er et skritt nærmere og det er jo positivt! 

Har faktisk gjort småting idag i og med at jeg har vært syk! Ryddet faktisk rommet mitt, gjorde lekser til idag, lakket neglene, pyntet meg litt og tok noen bilder siden jeg kjedet meg, sett 11 episoder av One Tree hill (verdens beste serie) og har tatt meg en dusj! Helt grei men litt kjedelig dag. Deilig å slappe av litt, håper virkelig jeg blir bedre til i morgen!

> Et kjedelig bilde, fra en kjedelig dag.

Nå skal jeg spise litt, har nesten ikke spist noenting idag!
Hva har dere gjort idag?


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits