Sommerjobb!

  • Skrevet 06.06.2013
  • Klokken 10:41

Hei!
Woho, jeg fikk sommerjobben. Er bare telefonsalg men det er jo bedre enn ingen sommerjobb! Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde ut, håper det ikke er så ille som de skal ha det til. Starter 17 juni, grugleder meg litt. Er jo min aller første ordentlige jobb jeg har skaffet helt selv. Så det her blir spennende. Hadde ikke gjort noe med en jobb til i og med jeg ikke skal noe, men dette er bedre enn ingenting!

> Random bilde av meg og tantebarna mine! Skal i bursdag til han minste på lørdag!

Er så irritert på skolen, de kunne gitt oss fri idag men vi måtte møte opp til mattetimen 8.00, men jeg sov da. Har så mensensmerter og er plaget med pollen idag. Orker ikke gå rundt på skolen å klage å sippe over hvor mye jeg vil hjem igjen eller dø av smertene. Tror jeg skal prøve å få trent litt idag, men får se an. Tror dette blir en nok så kjedelig dag, men det får bare være.

Har du sommerjobb?
 


kommentarer: 1
Anniken Bye

09.06.2013 kl.13:10

Først og fremst grattis med sommerjobben! :)

Jeg prøvde meg som telefonselger selv da jeg først kom til Bergen i fjor, hadde vel fire dager der før jeg sluttet. Det var ikke helt min greie hehe.

Håper det funker for deg! :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits