day 8: 5 ting du ønsker deg

  • Skrevet 06.06.2013
  • Klokken 21:50

Hei! 
Jeg ønsker meg vell egentlig utrolig mye som klær, sminke og smykker og ikke minst sko! Men her er helt klart noen ting jeg kommer til å spare til om jobben i sommer går bra! 

♥ Piercing i navelen
Har hatt så lyst på det i veldig lang tid nå. Vet ikke hvorfor jeg ikke har tatt det enda. Synes det er veldig fint og jeg vurderer sterkt å ta det nå snart! Men tror jeg venter til etter sommerferien i og med jeg kanskje kommer til å bade i ferskvann og det kan man ikke pga bakterier og den hullet må gro. Men siden jeg har hatt den tanken i flere år, så hvorfor ikke? Jeg må bare finnet et bra sted jeg kan ta som ikke er alt for dyrt. 

♥ Iphone 5
Er så dritt lei av 4s en min nå! Har hatt 4s i 1 og halvt år nå og den jeg har nå er lydknappen nede ødelagt (dritt irriterende). Er bare så lei av den! Setter veldig pris på den altså, men neste telefonen jeg skal ha skal helt klart være iphone 5. Så får se om jeg tjener noe på denne sommerjobben, så får jeg spare opp litt å se om jeg har 5000,- jeg kan bruke på ny telefon. Det hadde vært fint!

♥ Ombre hår (tørr ikke)
DET ER HELT SINNSYKT FINT! OH MAH GAAAAD LIKSOM! Jeg synes det er så jævlig fint, men jeg har ALDRI farget håret så jeg er drit redd for å drite meg ut. Har lyst til å ha min naturlige hårfarge på toppen og heller la det bli lysere nedover for jeg vil ikke miste min naturlige hårfarge, er kjempe glad i den! Men jeg tørr virkelig ikke ta sjansen, desverre.

♥ Mac book pro
Er helt forelsket i mac! Bruker skolepcn min heeele tiden! Og må levere den inn nå om under 2 uker, kommer til å dø :( Og den andre pcn min er en ødelagt ACER som jeg ikke tror kommer til å holde ut i sommer, veldig trist i og med jeg er avhening av pc. Men kanskje ganske greit. Men skal helt klart spare til en macbook som skal være min egen, det er et must! One you go mac, you never go back! Eller hva? 

♥  Ny speilrefleks - Canon 
Har et fucka sony kamera, de sa det kunne filmes med når jeg kjøpte det. Men hva faen, det kunne det selvfølgelig ikke og det er drit irriterende. Jeg kan heller ikke se på sjermen når jeg skal ta et bilde, utrolig slitsomt. Har tatt veldig mange fine bilder med sony kameraet mitt altså, men jeg vil ha et canon kamera der hvor man kan vri skjermen, filme og alt! 

> Hva ønsker du deg?


kommentarer: 2
katta

04.07.2013 kl.12:56

Du kan kjøpe sånn ombre hårfarge i butikken nå da, med sånn børste og allt! og du tar jo under halve håret. :) Ellers kan du jo alltid gå til en frisør! :)

Nora Hjertaas

04.07.2013 kl.23:34

Elsker slike innlegg! Ønsker meg mac jeg og, så du er ikke alene! Nydelig bilde :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits