Kjedelig dag

  • Skrevet 03.06.2013
  • Klokken 19:14

Hola! 
Akkurat nå så har jeg veldig lite å gjøre og jeg kjeder meg. Skulle egentlig trene, men er så sykt trøtt at jeg bare droppa det (angrer litt nå). Og jeg kan ikke sove heller, skal heller prøve å legge meg tidligere i natt! Tror det er en god ide. Har hatt medieprøve idag, føler det gikk helt greit faktisk. Ellers har jeg bare slappet av med typen idag og ikke gjort noe, han dro for noen timer siden. Jeg har seriøst ingenting å gjøre. Trodde jeg aldri skulle si det her, men jeg ønsker jeg hadde en spennende bok jeg kunne lest (????). Tror jeg skal spise noe siden jeg kjeder meg så mye også starter hotell cæsar snart! Woho!

Skal på tur med klassen i morgen og det blir vell koselig! Håper det blir fint vær, eller så gidder jeg ikke dra. Har lyst til å gå i kjole, hihi. Er sååå klar for sommerferie. Skal også på det jobbintervjuet i morgen. Gruer meg veldig. Aldri vært på det før, men håper på det beste. Har søkt masse masse jobber, og håper på å få til 2 jobber om jeg er heldig (må få en først). Kunne virkelig trengt å tjene penger. Har russetia om 2 år, lappen og skal flytte ut en dag så får vell bare begynne å spare om jeg skal komme meg ut + studier kommer til å koste en del når jeg er ferdig på vgs. Jeg må bli flinkere med penger. 

> Summer - please hurry the fuck up!!
 
Gleder du deg til sommern?
 


kommentarer: 1
Julia Matleena

04.06.2013 kl.23:09

Pen du er!

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits