Savner det?

  • Skrevet 13.02.2013
  • Klokken 20:17

Hei!

Synes det er sykt rart, for jeg fikk plutselig et stort savn for bloggen. Det er så kleint å blogge siden folk skal hate og kommentere alt, og ikke minst skrike det ut. Samme greia med twitter, just shut the fuck up. Hihi, neida men jeg sanver det. Har sett tilbake i bloggen og jeg tok faktisk en god del fine bilder når jeg blogget, og det er grunnen til jeg startet på media. Men jeg tar jo faen meg aldri no fine bilder lenger. Hva skjedde? Skjønner ikke hva det skal bli av meg til slutt, går første året og er skolelei allerede. Skjerpings må skje. 

Blir vell for det meste blogging når jeg føler for å få ut tanker om ting, litt om trening og ting som provoserer meg. Kan bli artig. Og mest bilder i think.

Nå for tiden så sover jeg mye, trener innebandy og har startet på elixia, tar livet ganske med ro. Skal bli flinkere til å fokusere på skolen i og med at jeg har hengt litt etter, men har fått gjort en god del idag. Mangler bare å øve til naturfagsprøve i morgen, men idol er så koselig å se på og i tillegg hadde jeg PT time igår og har aldri vært så støl, så føler ikke for å reise meg opp. Hehe, men ja, vi får se hvordan dette går og hvor kleint det her blir. Woho!

> Tar livet med ro bare.

Good night people.
 


kommentarer: 1
annastensrud

13.02.2013 kl.20:30

Fint bilde!

Hadde satt pris på om du hadde tatt en titt på bloggen min :D

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits