#LYKKE

  • Skrevet 01.10.2012
  • Klokken 14:35

Image and video hosting by TinyPic
Heeeei! 
Dere aner ikke hvor utrolig glad jeg er nå! Jeg skjekket lanekassen.no for å se om det muligens stod noe når jeg skulle få stipend (måtte søke på nytt siden jeg bytta skole og da tar det drit lang tid før jeg får stipendet mitt) og gjett hvor mye jeg får i startstipend!? Jeg får 7246,-!!!! Nå er jeg litt glad for at det var forsnika i og med at jeg får mere nå. Har jo klart meg helt fint frem til nå liksom. Shopping skal skje nå sier jeg bare. #Richbitch etter høstferien, wihu. Men nok om det.

Idag skal jeg møte Marte S. på senteret før vi stikker på trening, det blir sikkert koselig i og med at vi ikke har vært ordentlig sammen på en god stund. Er litt glad i har treninger i høstferien også. Neste seriekamp er faktisk bare om 13 dager, haha, kjenner at hver gang vi har kamper så er det et sånn lite høydepunkt i livet mitt. Aner ikke hvorfor, men jaja koselig!  

Idag morres våknet jeg 06.05 av at jeg hadde glemt å skru av alarmen denne uka, så jeg var på vei til å stå opp og dra på skolen jeg. Skjønte ingen verdens ting, men etter noen minutter skjønte jeg: Åååja, vi har høstferie, jeg kan sove mer. Haha, skikkelig mindfuck, husker det så vidt, jeg husker ikke engang at jeg tweeta om det, men det står på twitter.. Mindfuck!

Men ha en fin dag alle sammen, vi snakkes!
Hva skal du idag? 


kommentarer: 4
www.EliseRener.blogg.no

01.10.2012 kl.14:49

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

asskfriends.blogg.no

01.10.2012 kl.17:49

ååh, så fint at du hadde fått penger! det er alltid kjekt :-) så søt du er!

Sifre

02.10.2012 kl.02:08

tnaaaaaaa♥

Ingvild Fredvang

02.10.2012 kl.10:36

Ah, heldig!!! Jeg hadde også hatt god bruk av de pengene...Hehe, men du får kose deg :)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits