Last night and today!

  • Skrevet 21.09.2012
  • Klokken 21:40

Hola amigos!
Torsdag: Igår var jeg på nydalen-revyen med en del veninner. Det var nede på stravinsky i byen, var ganske bra syntes jeg. Eneste som var dritt var at det var for mange mennesker i det lille lokalet. Gikk nesten ikke ann å danse, enten kom noen helt oppi deg for å danse bak deg ellers ble du bare dytta og tråkket på. Men var ganske god stemining der nede og masse kjent folk, og selvfølgelig ble jeg kjent med en del folk. Koselig kveld!

> Jentene, meg og Martine, meg og Anosha.

Fredag: Har aldri vært så død på skolen før i og med at jeg kom så sent hjem. Så ut som en dass når jeg stod opp, og fikk faktisk fiksa meg idag. Overlevde heldigvis dagen, og vi tok klasse bilder og portrett bilder føler det gikk mye bedre enn alle de andre årene, så håper bildet ble bra. Tror jeg så sliten ut i øynene, ellers var det greit. Ellers har vi vært ute i skogen i gymtimen idag, vi tente bål, hadde litt kart og grillet pinnebrød. Var faktisk kjempe koselig å tilbringe litt tid med klassen på en annen måte.  

>Pinnebrød & pingle bålet vårt, Miriam & meg.

Har dere vært i skogen eller på revyfester?


kommentarer: 1
www.EliseRener.blogg.no

21.09.2012 kl.21:48

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits