Forandringer (??)

  • Skrevet 09.09.2012
  • Klokken 09:26

Hola!
Jeg har et dilemma jeg har tenkt på de siste dagene. Jeg har aldri gjort noe med håret mitt og syntes det begynner å bli kjempe kjedelig å ha samme hårfargen hele tiden, og jeg VET hvordan jeg vil ha håret mitt men jeg vet ikke om jeg tørr å farge det, for jeg er redd for at frisøren kommer til å faile eller om jeg ikke kommer til å kle det. Og jeg er også redd for at håret mitt kan bli super ødelagt. Ja, alle sånne ulemper kommer jeg på. Tenk om jeg blir seénde ut som et eller annet rart no, fordi det ikke blir noe fint, hva faen gjør jeg da liksom? 

> Martine som har satt sammen bildet - Trykk på bildet for å komme til bloggen til hun på bildene.

Jeg har helt sykt lyst på sånn hår, syntes det er super fint! Hadde jeg kledd det?


kommentarer: 3
Anniken Bye

10.09.2012 kl.14:55

Om du vil ta ett tips fra ei blondine som mente rødt var en god ide, men som ikke klarte mer enn 4 uker før hun farget håret blondt igjen: DO IT!

Selv om jeg farget håret og endte opp med å gå tilbake så har jeg vertfall gjort det. Slipper å gå rundt å lure på hvordan det ville vært å gjøre det. Så mitt tips: Om du virkelig har lyst, og hatt lyst lenge så burde du prøve. Bedre å angre på noe du har tatt en sjanse og prøvd enn noe du ikke turte å gjøre ;)

Good luck! :)

Derya Bahar

11.09.2012 kl.11:52

driiit fett ! gjør det !

Mira

16.09.2012 kl.22:13

ææ jaa! ombre hår er dritfint:):)

Legg igjen en kommentar

RIKKE JULIANE

Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com
hits